sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Mi ny därling.

Kattelin netissä eri vaihtoehtoja tuolle Mulberryn Alexa-laukulle, enkä oikein löytänyt sopivan hintaista ja täsmälleen samanlaista niin, että se olisi ollut helppo tilata ja saada ulkomailta. Kiitokset muuten auttaneille, teistä oli apua! :))

 Päätin sitten katsella suomalaisia verkkokauppoja ja tajusin jossain vaiheessa, että Ginallakin on verkkokauppa. Arvatkaas mitä sieltä sitten löytyi kun selailin hiukan..

AIVAN!! Tälläinen ihanuus :)) Se ei ole lähelläkään Mulberryn laukkua, mutta silti on ihana ja aivan mahtava! Ja maksoi vain 29.90€ :)))) Olen onnellinen!

Tääkin postaus on luonnosteltu muuten 24.1.2011, ei mitenkään siis ole ollut havaittavissa minkäänlaista hiljaisuutta blogin suhteen, ehei XD On tullut hankittua tässä kuukauden sisällä aika hyvin uutta vaatetta/ sen sellaista joten katsellaan missä vaiheessa ne kerkeän esitellä :) Kohtapuoliin on tulossa kuitenkin Top 5.-postaus, jonka aiheen saatte nähdä sitten kun julkaisen kyseisen postauksen :))

Mites teillä siellä? :)) (PS. niistä Kuukauden ihastukset-postauksista, katsellaan milloin saan taas seuraavan aikaiseksi, mitään en lupaa :D)

2 kommenttia:

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)