sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Mistä taas inspiraatio otsikkoon...

Tän jakson aikana oon taas tajunnu, että nää lukiojaksot on ihan hirveitä. En vaan yksinkertaisesti ymmärrä miten ihan perus lukioo käyvät jaksaa kun nyttenkin jo tuntuu siltä, että kaikki aika menee nykyään vaan läksyihin. En ole nytten kerinny raportoimaan edes mun uudesta repusta, jonka sain jo reilu viikko sitten! :(( Ärsyttää kun tietää, että haluaa päivittää muttei vaan riitä päivässä tunnit. Se, joka pystyis myymään mulle pari lisätuntia vuorokauteen, olis ehkäpä maailman paras ihminen!
Mutta asiasta kukkaruukkuun, se reppu. Tehtiin vanhempien kanssa sopimus, että maksetaan tuo isompi reppu puoliksi kun pienemmässä oli niin huonot hihnat & se oli muutenkin niin pieni. Reppuhan on hyväksi todettu Fjällrävenin Kånken-malli, jossa on oma tasku 17" läppärille sekä sisäpuolella lokero repun mukana tulleelle istuinalustalle (on muuten harvinaisen kätevä tuo istuinalusta!). Hintaa oli Prismassa sen 70 euroa, joten pekkaa päälle hinnaksi tuli 35e - ei paha näin hyvästä repusta! Niinjoo, ja se hyvä puoli näissä Fjällrävenin repuissa on, että tuo logo, joka on repun etupuolella, on heijastin. :)

Tänä torstaina vietettiin kaverin synttäreitä kahdestaan, käytiin syömässä, shoppailemassa ja leffassa. Mulla on nytten peruskoulun jälkeen tullu traditioksi tarjota kavereille aina joko ruokaa tai leffa + herkut näiden synttäripäivänä, oon todennu että tää on paljon mieluisampi tapa kuin yrittää miettiä päänsä puhki jotakin lahjaa, josta toinen ei sitten välttämättä tykkääkkään. Leffana toimi Midnight in Paris, joka on muuten aivan mahtava! Tunsin itteni jotenkin keski-ikäiseksi, kun leffateatterissa oli meidän kahden lisäksi kaikki muut noin. 35-vuotiaasta ylöspäin... Nooo, uusi kokemus sekin :D

Tällöin en muuten ostanu vielä mitään, mutta perjantaina sitten. En tosin muuta kuin uuden villatakin 15 eurolla sekä Roosanauhan!
Tällästä materiaalia siis (100% akryylia). En muuten tiedä, saako tätä sanoa villatakiksi kun tässä ei ole onnekaan villaa... XD Nooh, sellanen se kuitenkin nyt on. Malli on tollanen takaa lyhempi ja levenee eteen, siitä en saanut hyvää kuvaa niin päätin olla julkaisematta ollenkaan :) Niin ja tämähän on siis KappAhlin alesta viidellätoista eurolla. (Sovitin muuten siellä yhtä toistakin paitaa, mutten ollut siitä niin varma että olisin halunnut ostaa senkin ja nyt jäi harmittamaan :/ Aion kyllä ehkä heti maanantaina käydä katsomassa olisiko se vielä sielä!)
 
Ja sitten se Roosa nauha. Ostin tämän Sokkarilta (tosin sillähän ei ole mitään väliä mistä tämän ostaa kun tuotto menee lyhentämättömänä Syöpääätiölle) ja laitoin sen kiinni reppuni etutaskuun.
 
Heissan taas, palaillaan! :)

Ps. Kannattaa muuten liittyen LIKÖÖRIKAHVIn Facebook-ryhmään, päivittelen sinne jotain pientä kuulumista silloin tällöin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)