tiistai 9. heinäkuuta 2013

hannamariav.blogspot.com

Pitkästä aikaa.

Tämä blogi päättyi kuin seinään noin reilu vuosi sitten. En osaa kertoa mitään muuta kunnon syytä kuin kiinnostuksen loppuminen - tämä blogi ei tuntunut enää omalta ja edes ajatus tänne kirjoittemisesta tuntui vastenmieliseltä. Kiinnostus oli ollut lopussa jo pitkään, reilut puoli vuotta. Asiaa ei yhtään auttanut se, että koin pienoisen elämänmuutoksen kouluvuoden loputtua - elämääni tuli uusi ihminen, jonka kanssa vietin koko kesän ja oltuani koko kesän poissa, en enää kehdannut tulla takaisin monen kuukauden jälkeen.

Olemme edelleenkin kimpassa Herran kanssa, mutta tällä hetkellä muut elämän osa-alueet eivät ole enää entisellään. Valmistuin tänä keväänä kaksoistutkintoylioppilaaksi sekä media-assistentiksi. Kevään kirjoitusten ja päättötöiden ohella kävin töissä, jossa saan vieläkin jatkaa. Aikaa ei ole riittänyt mihinkään, ei edes kunnon rentoutumiseen. Nyt kun yltiökiireinen alkuvuosi on takana ja ensi syksynä ei ole koulua tiedossa, löydän taas aikaa ihmisille ja kirjoittamiselle, josta edelleenkin nautin.

Nyt kun löydän viimein aikaa ja halua kirjoittaa, haluan tehdä sen puhtaalta pöydältä. En halua jatkaa tätä vanhaa blogia enää, sillä tähän ei ole enää mitään tunnesiteitä jäljellä. Katselin yksi päivä noita vanhoja postauksia ja tajusin, että ei tätä enää voi jatkaa, vaikka halu olisikin ollut - olivat ne sen verran... noloja.

Pitkän harkinnan jälkeen päätin siis aloittaa uuden blogin, hannamarian, jossa keskistyn edelleenkin oman elämäni selostamiseen, haaveilemiseen sekä nauttimaan siitä, että olen viimeinkin vapaa kirjoittamaan siitä, mistä haluan eikä vanhat tekstit paina päälle. Toivon hartaasti, että edes osa vanhoista lukijoista näkee tämän ja löytää tiensä uuteen blogiini. (Jos höpötykseni edelleen kiinnostavat.)

Jotta ette jää ihan tyhjän päälle, ajattelin valoittaa hieman suunnitelmiani elämän ja blogini suhteen. Blogistani on tulossa hyvin lifestyle-tyylinen, mutta se, mikä saa meikäläisen erottumaan massasta tulee olemaan uusien paikkojen koluaminen, erilainen näkökulma asioihin, haasteiden vastaanottaminen ja voittaminen - niin koulu- kuin työ-mielessäkin sekä muutaman vuoden kokemus niin mediasta yleensä, kuin bloggaamisestakin.

Lähiaikoina oman elämän puolella on tiedossa muutama reissu, mm. pikkukaupungin tyttö loppukesästä Helsingissä vol. tieskuinkamones, kavereiden kanssa ollaan menossa käymään ehkä maailman turhimmassa Tuurissa (mutta joka on kuitenkin joka kesä pakko käydä läpi) sekä silloin kun on töistä vapaata, ajattelin itse käydä pyörähtelemässä muutamassa kaupungissa, jossa ei muuten tule käytyä.

Ensi talvena & keväänä on vuorossa haku kouluihin, joista kerron sitten lähempänä enemmän. Loppuvuodesta on myöskin haaveissa päästä säästämillä rahoilla ulkomaille, passi on voimassa vielä pari vuotta ;) Myöskin oman "normi"työpaikan lisäksi ajattelin syksymmällä aktivoitua oikein tosissani graafisen puolen hommien kanssa, tässä mietinnässä on ollut mm. oman toiminimen perustaminen. Myöskin tutkiskelen vaihtoehtoja omaan asuntoon muuttamisen suhteen, tai ainakin siihen valmistautumiseen.

Uudessa blogissa siis tulossa nättejä kuvia, hypetystä ihanista astioista ja tekstiileistä, uusista kaupungeista informaatiota, lempikappaleita ja mahtavia ihmisiä. Toivottavasti näillä puheilla sain edes osan teistä vakuutettua tutkimaan uutta blogiani. Osoite on siis hannamariav.blogspot.com (koska joku ääliö on varastanut osoitteen hannamaria.blogspot.com eikä ole käynyt siellä 10 vuoteen...), jossa kerron tarkemmin itsestäni uuden esittelyn muodossa, jotta saadaan muodollisuudet pois alta :) Joten nähdään siellä!

Ps. Ihan vain näin tiedoksi, työskentelen tällä hetkellä yrityksessä, jossa pääkieli on englanti, joten postauksista ainakin osa tulee olemaan myöskin käännettynä englanniksi. Jos ei koko postaus, niin ainakin kaikista tärkeimmät osiot :)

hannamariav.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)