lauantai 4. joulukuuta 2010

It's about the feeling!

Tiedättekö mitä inhoan hyvin suuresti? No sitä, kun ei ole puhelimessa kuukausihintaista nettiä! (Puhelimessani siis on netti, mutta se on niin hidas ja käyttö maksaa aivan liikaa jotta sitä viitsisi käyttää) Tämän takia kun ei pääse kirjoittamaan postausta paikan päältä vaan jos meinaan esimerkiksi kirjoittaa postauksen jonkin päivän leffareissusta, on mahdotonta palata siihen samaan hetkeen kun leffa alkaa ja rueta muistelemaan miten innoissaan oli, juttu täytyisi saada kirjoittaa heti siinä ja nyt!!

Tämän takia ette täällä yleensä näe mitään leffassakäynti-postauksia tai tälläisiä tein sitä tein tätä-juttuja, fiilis ei enää ole sama kuin paikan päällä! On vaan niin erilaista laittaa postaus paikan päällä kuin alkaa kirjoittaan sitä jälkeenpäin, ymmärrättekö mitä ajan takaa? :)))

Ai että haluaisin tähän DNA:n liittymääni tuon DNA Matkanetin, olisi niin paljon helpompi kirjoittaa päivitystä paikan päältä! Tässähän on joulu tulossa, pitäisiköhän vinkata :))

Mites te, puhelin pakettinetillä vai ilman?

2 kommenttia:

  1. Mullaki on netti puhelimessa mut ihan liian kallis joten en oo ees kokeillu... Mut pärjään kyllä ilmanki. Ootko muuten käyny kattoo sit jonku leffan? :D

    VastaaPoista
  2. Oon käyny kattoon potterin kahesti tässä ja ennen sitä se napapiirin sankarit :DD

    Mullakin toi että se on se perus, maksaa pelkästä käytöstä ja maksaa sikana nii ei viiti, pitäs hommata tollane paketti :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)