sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Seuraavaa odotellessa..

Kaikkialla näkee näin joulun jälkeen postauksia, jossa kerrotaan mitä kuuluu jouluperinteisiin ja mitä kukin on saanut lahjaksi jne. Tämä perus "kertaamme joulun"-postaus, joissa sinänsä ei ole mitään pahaa. Niitä vain tulee niin monta että en tästä tee yhtä sellaista....pelkästään.

Meillä meni siis joulu niinkuin varmasti monella muullakin: sukulaiset meille - kahvit - sauna - ruoka - kahvit - lahjat - kahvit - sukulaiset kotiin - pitkään valvominen. Tämä perussetti!

Noista joululahjoista sen verran, että en aio jokaista rueta kuvaamaan, mutta voin toki kertoa mitä sain. Eli siis, sain sen toivomani Canon PowerShot SX120 IS-kameran ja sille suojapussin, Iltahuvit-lisäosan, Juice Leskisen Kautta aikain - levyn (RAKKAUS<3), villasukat, Night at the Museum 2-elokuvan (MAHTAVA!), Sophie Kinsellan Kevytkenkäinen kummitus -kirjan (<3) ja jotain muuta pientä! Tänä vuona tuli oikein ihanat lahjat, kiitokset kaikille jotka olivat osana hankkimista! :DD

Meille perheen sisällä nämä ajat joulukuusta huhtikuuhun ovat "yhtä juhlaa": Ensin on joulu, sitten uusivuosi, helmikuussa minun ja äitini veljen kihlatun syndet (samana päivänä!), maaliskuussa on iskän ja äiskän veljen syndet, huhtikuussa on sitten äitini syndet. Seuraavat juhlat ovatkin sitten "loppuvuodesta".

Huomenna tulee sitten kaverini Salla tänne kyläilemään ja on torstaihin asti, en tiedä miten viitsin päivittää viikolla, sen näkee sitten!

Juu-u, tämän postauksen pointti on siis kiittää kaikkia jotka ovat olleet (tai ovat) osana joulua, tulevaa uutta vuotta ja muutenkin elämääni! Olen hyvin kiitollinen kaikille, toivonkin että he tietävät sen! Kiitos.

2 kommenttia:

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)