maanantai 20. joulukuuta 2010

Kuukauden ihastukset - Joulukuu

Kyllä, on aika taas kuukausittaisten ihastuksien. Viime kuussa ei tullut ollenkaan tälläistä postausta, sillä en keksinyt mitään erityistä mainittavaa. Tässä kuussa kyllä löytyy mainitsemisen aiheita, joten Honeyn pyynnöstä jaan nämä kahteen osaan. Toinen ilmestyy ennen joulua, toinen joulun jälkeen. Voihan olla, että rakastun johonkin saamaani joululahjaan niin paljon, että se kipuaa tänne heti! :))) Tästä se siis lähtee:
  • Valokuvaus. Tässä kuussa (ja viime kuunkin puolella) on ollut opiskeluissa vuorossa valokuvausjakso, joka on taas kasannut intoni valokuvaukseen! Olen oppinut valokuvaamisesta ja kameran tekniikasta ja vaikka mistä taas niin paljon uutta, että huhhuh!
  • Meiän luokka. AV10B on maailman paras luokka, tietenkin heti peruskoululuokkani jälkeen. Nyt kun on saanut kunnolla tutustua tähän porukkaan ja on oppinut tuntemaan jokaista hiukan enemmän, on olo paljon kotoisampi luokassa ja porukassa on paljon hauskempaa! Suosittelen todellakin uusiin ihmisiin tutustumista, joskus se kannattaa :))
  • Iskän vanha filmijärkkäri. Rakkautta ensisilmäysksellä! Iskukin kamerahan on siis filmijärkkäri, vieläkin toimii ja kuvaa varsin hyvin, salama tässä mallissa on aina ollut huono kylläkin mutteihan se haittaa :)) Vielä en ole kuvaamaan päässyt, pitäisi saada aikaan etsiä filmi ja pyytää isukilta opastusta miten se laitetaan kameraan. Ikäväkseni koulussani ei enää uuden opsin myötä käydä filmikameroita ollenkaan, joka on hyvin masentavaa! Olisin todellakin halunnut oppia myöskin filmikameroista asiaa, onhan niillä kuvaaminen hyvin erilaista digiaikaan verrattuna!
  • Orion Pharman Aqualan on tässä kuussa ollut ahkerassa käytössä, niin jaloissa, käsissä kuin huulissakin, ja taisi kerran päästä vierailemaan naamalleni hoitamaan paria kuivaa kohtaa kasvoissani! Tämä on juuri sopiva kaikelle kuivalle, ei liian rasvainen muttei liian kevytkään. Muuten nämä tähän sarjaan kuuluvat rasvat ovat hyviä, Aqualan L on hyvä kasvojenpuhdistukseen ja Humektan on hyvä naaman kosteutukseen ainakin näin talvisaikaan! Suosittelen ehdottomasti!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun kuuntelit pyyntöäni. :) En malta oottaa seuraavaa osaa!

    VastaaPoista
  2. :DD Seuraavan osan kirjottelen joulun jälkeen, ette sitten murhaa mua jos se ilmestyy vasta tammikuun eka tai toka päivä!

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)