torstai 24. maaliskuuta 2011

DVD-hyllyni sisältö.

Kun kerta pidän niin paljon elokuvista, ajattelin tehdä tälläisen postauksen jossa valotan hiukan sitä, millaisia elokuvia tykkään katsoa ja montako aivan "omaa" leffaa rivistöstäni löytyy.
Vasemmalta oikealle:
- Mr. & Mrs. Smith
- Iron Man
- Iron Man 2
- The National Treasure
- The National Treasure 2
- Sherlock Holmes
- Forgotten
- Joulutarina
- Mamma Mia!
- Bridget Jones - Elämäni sinkkuna
- Bridget Jones - Elämä jatkuu
- Paholainen pukeutuu Pradaan
- Pientä säätöä
- Mona Lisa Smile
- Hairspray
- Himoshoppaajan salaiset unelmat
- Notting Hill
Music & Lyrics
- I <3 Romance boxi (Love Actually, The Holiday, Pride & Prejudice ja Atonement)
- Twilight
- Perhe on painajainen
- Comedy Collection 1 (Tule omakseni, Cool Ideas ja Kreikkalainen lomamatka)
- Poika
- The Barcherster Chronicles
- Harry Potter ja Viisasten kivi
- Omatekemä dvd
- Jali ja suklaatehdas
- Night at the Museum 2
- Boxi (Horton&Alvin ja pikkuoravat)
- Step Up 2: The Streets
- Matka maailman ympäri 80 päivässä (jäi kuvasta)

Tälläistä löytyypi omasta hyllystäni. (Itse asiassa niitä on yllättävän vähän..) Kaikki olen katsonut hyvin monesti, poikkeuksena kuitenkin leffat Forgotten, Pride & Prejudice ja Atonement (kaksi viimeistä hommasin vasta eilen). Tämä on edelleenki kääreissä, en tiedä miksen ole saanut aikaiseksi katsoa tätä. Täytyypä ottaa oikein asioikseen katsoa.. :)

Leffoissa pidän erityisesti huumorista. Sitä on pakko olla edes hiukan jokaisessa leffassa, muuten ei ole leffa mitään. Parhaita ovat kuitenkin humoristiset hömppäleffat. Mikään ei piristä mieltä paremmin kuin vaikkapa The Holiday sinä iltana kun on olo kuin silli suolassa. Ne saavat aina hyvälle tuulelle, oli hetki mikä tahansa :)

Toisena tulevat ehdottomasti rikosleffat. Tämä päivitetty versio Sherlock Holmesista esimerkiksi. Näyttelijäsuoritukset olivat aivan mahtavat, mitä muuta mm. Robert Downey Jr.:lta ja Jude Law:lta voisi odottaakkaa.

Kaiken kaikkiaan olen avoin kaikille elokuville ja jos haluattekin kuulla mitä sanottavaa minulla on jostakin erityisestä leffasta, ottakaa yhteyttä. Otan muutenkin mielelläni vastaan hyviä leffaehdotuksia, olivat ne millaisia tahansa :D

3 kommenttia:

 1. Munki mielestä elokuvassa pitää olla huumoria ;D mutta melkee kaikki muutki käy.. Yks parhaimpia komedioita on mun mielestä date night XD jos et oo nähny ni kannattaa hankkia tai lainata jostain ;)

  VastaaPoista
 2. Suosittelen lämpimästi, että katsot sen Ylpeys ja ennakkoluulon. :) Ihana.

  VastaaPoista
 3. Honey: Hyvä että joku on kanssani samaa mieltä! :D Oon aatellu ostaa sen nytten tässä lähiaikoina kunhan sen hinta tippuu viel vähän :D

  Lillinen: oon joskus kattonu siitä sen vanhemman version, en tosin muista tarkkaan mitä siinä tapahtu.. Täytyy nytten kattoot oi viikonloppuna! :DD

  KAIKKI: ostin muuten Sinkkuelämää 2-leffan, ykkönen meillä on digiboksilla (koska tuli just töllöstä) ja nyt kun kakkonen oli tarjouksessa aattelin kattoo senkin! :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)