lauantai 12. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen lukioviikkoni.

Nyt on ensimmäinen lukioviikkoni sitten takana. On ollut aika rankka viikko, lukion päälle on ollut mm. lautakunnan kokous, salilla käymistä, kavereiden tapaamista, ammattipuolen esseen kirjoittamista ja ofcourse (niinkuin aina lukiossa), läksyjen tekoa.

Jos joku on nyt pimennossa, niin suoritan siis kaksoistutkintoa. Ammatillisen puolen suoritan Jyväskylän ammattiopiston Audiovisuaalisen viestinnän linjalla ja lukiopuolen Sepän lukion puolella. Jos jotakuta kiinnostaa opiskeluni enemmänkin, on vapaa kertomaan mielipiteensä niin voin tehdä niistä postauksen (ei sillä että ne olisivat kovinkaan ihmeellisiä, mutta jos jotakin sattuu ala kiinnostamaan edes vähän) :D

Tänään on ollut täysi lorvipäivä. En ole suoraan sanottuna tehnyt MITÄÄN. Tai noh, jos töllön/elokuvien katselu ja syöminen lasketaan tekemiseksi, niin sitten olen tehnyt paljonkin. Viime viikon jälkeen tälläistä tarvitsikin, eikös sitä sanota että ensimmäinen viikko on aina rankin? Jospa se oli näin tässäkin, ehkä jo ensi viikolla helpottaa.. Toivottavasti :)

Kohta ajattelin mennä nukkumaan, huomenna täytyy jaksaa siivota huone + tehdä jotakin kouluhommia vielä ensi viikoksi joten täytyy olla skarppina! Bloggailemisiin siis! :)

4 kommenttia:

 1. Kyllä oma kokemus kaksois (oikeestaan kolmois)tutkinnosta kertoo, että lukiojakson eka viikko on se höntsyin, koska silloin lähinnä käsitellään kurssiohjelmat ja tutustutaan aiheeseen. ja koeviikko on koulupäivien osalta höntsy, kun päivät on lyhyitä (itse kun en kokeisiin yleensä erityisemmin jaksanut lukea, enkä osannut oikein tuntia/puoltatoista kauemmin koetta rustata. :D).

  VastaaPoista
 2. Apuaapuaapua, ei saa pelotella! :DD Joskohan mää tästä selviäsin kunnialla :DD Valitan sitten taas ensi viikon lopulla miten on mennyt :D

  VastaaPoista
 3. Kiva että muutkin harrastaa täydellisiä lorvipäiviä. Mikähän siinä on, että vaikka villakoirat juoksentelee lattioilla vailla imuria ja tiskipinot hipoo katon rajaa, niin välillä ei vaan saa aikaiseksi tehtyä mitään?

  VastaaPoista
 4. Se on sitä elämistä ja rentoutumista! :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)