sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

HOKS!

Viimeinen lomapäivä ennen lukiojaksoa.. Se on aina niin ankeaa kun loma loppuu ja joutuu palaamaan arkeen... Tuskin kuitenkaan olen yksikseni tätäkään asiaa surkuttelemassa :))

Tässä viikon aikana olen saanut työstetyksi hiukkaisen tuota uutta ulkoasua tänne blogiin, näistä valmispohjista ei meinaa löytyä  mitään mielenkiintoista pohjaa jota voisi muokata, ja sekös pistää ketuttamaan aina välistä kun ei jaksa itse koodailla XD

Tämä viikko on mennyt aika lailla odotetun laisesti: oli ensimmäinen viikonloppu = en tehnyt mitään, maanantaista keskiviikkoon Salla kyläili, tiistaina tuli Katri + Ronja visiitille ja keskiviikkona leffaan pikkuveikan ja Sallan kanssa, samalla reissulla Salla sitten kotiin. :)

Eilen sitten olikin Nuvan 2v.-disko joka ei omalta osaltani ainakaan ollut mitenkään maailman parhain kokemus. No, mitäpä pienistä, elämä jatkuu ja sen sellasta. XDD

Ai että, olis niin paljon kamaa jota oon ostellu ja joita haluisin kommentoida täällä, muttakun en vaan saa aikaseks sillon kun OLIS aikaa! Noh, eiköhän sekin jossain vaiheessa korjaannu :))

Mites teillä on mennyt?

2 kommenttia:

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)