tiistai 5. heinäkuuta 2011

IKEA & Ideapark 05072011

Tänään lähdettiin käymään Ideaparkissa & IKEAssa Tampereella. Kuvia ei ole, IKEAssa ei saa kuvata & muutenkaan ollut oikein fiilistä. :) (Tulee muuten aika tönkköpostinki, väsyttää hiukan...)

Oli ihan mukava reissu. Mukana oli Ronja, jonka perheen kanssa sinne lähdettiinkin. IKEAsta sen verran, että oli taas mukava päästä käymään. Siellä (niinkuin monessa muussakin paikassa..) käy sen muutaman kerran vuodessa. Ei makeaa mahan täydeltä!

Ostettavaa ja minä-haluan-tuon sisustusjuttuja olisi löytynyt vaikka kuinka ja paljon, mutta rajallinen budjetti & tila luovat aina omat pikku haasteensa. Oli ihania keittiömalleja, hyllyjjä, tauluja, säilytysratkaisuja, sänkyjä ja kaikkea tätä! (Muttei sitten yhtä samperin CD-telinettä pikkuveikalle....)

Täältä tarttui mukaan naulakko, roskakori, hengareita ja jotain äiskän hommia.. Huone rupeaan viimeinkin olemaan valmis, enään pitäisi iskän saada nuo parit listat paikalleen.. KRÖHÖM!!

Ideapark sitten on oma lukunsa. Ihmeen vähän täältäkään tarttui mtn mukaan, itse asiassa ei muuta kuin ruokaa (Rax, hehe), kynsilakka 3e sekä näytepakkaus Cliniquelta (joka muuten oli ilmainen). Miten hemmetti oon pysyny näin kohtuudessa! Waaau... Noh, joka tapauksessa, lakasta saatatte saada kuvaa jossain vaiheessa, täytyy katsoa :)

-----------------------------------------------------

Ensi viikolla odottelee sitten Saksa, keskiviikkona on lento :))) Toisaalta odotan innolla reissua, toisaalta taas en ollenkaan... Tullut muutenkin reissattua tänä kesänä aika kauheasti muihin kesiin nähden.. Jussiviikonloppuna Tallinna, viime viikonloppuna Härmä (älkää menkö, oikeasti.) ja kohta Saksa.. Siinä se kesä sitten menikin ja kouluvuosi odottaa taas.... Jännä.

3 kommenttia:

 1. ihanaa vihdoinki joku kirjottaa kans hengareita eikä henkareita :D luulin olevani ainoo :DD

  VastaaPoista
 2. Ei saa kusettaa ihmisiä sanomalla, että Ideapark on Tampereella kun se ei ole! D: Olis ollu tosi kiva nähä, mutta lähitte nii aikasin jo pois ja tulitte niin kamalan myöhään vasta >:

  VastaaPoista
 3. Honey, hengareita on vaan niin paljon jännemmän kuulonen sana! :DD

  Ipi, tiedetääänänäänänään.. :DD

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)