keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Polyvore - Everyday Summer Look

Everyday Summer Look


Olen jo pidemmän aikaa halunnut jakaa teille millaisena itse näen hyvän kesätyylin, ja nyt sen viimeinkin teen. Tosin Polyvoren avulla.

Ylempänä oleva asukokonaisuus on mielestäni sopivan kesäinen & kuitenkin hiukan erilainen. Jos vielä haluaa korostaa erilaisuutta, lisää mukaan erilaisen laukun, kirkkaat kengät, hullun hatun sekä kirkkaan huulipunan.

Jos taas tulee viileä, voi topin päälle heittää jonkinlaisen bleiserin, mieluiten mustan (jottei tule liikaa tummansinistä) jonka hihat on kääritty sotkuisesti ylöspäin rullalle. Muutenkin tämä asukokonaisuus on helposti muunneltavissa. Mutta sellainenhan hyvän vaatekappaleen idea on - se on hyvin yhdisteltävissä!

Itse en ostaisi juuri noita tiettyjä vaateita, jotka kuvassa ovat (paitsi tuota laukkua & korua lukuunottamatta), sillä samantyylisiä vaatteita löytyy monilta muiltakin merkeiltä. Itse asiassa, voisin kasata tähän alle saman tyylisen asun, mutta näillä meidän Suomen valikoimilla! Jooooooooooooooooooooo!!

(Kuvitelkaa tähän puolisen tuntia pohdintaa & kasailua!)

Dodiin, tässä ei mennytkään kauaa! Itse sanoisin onnistuneeni aika hyvin. Tämä todistaa, että ei-niin-suurilla summillakin voi saada kivan tuloksen! :)) (Tämän topin kanssa ei edes tarvitse tuota korua, siinä on itsessään jo sopivasti koristeellisuutta, joten jätin sen tästä pois!)

Korvikset - KappAhl
Shortsit - H&M 
Vyö - H&M 
Laukku - Lindex 
Kengät - Andiamo


Eihän se ole tietenkään yhtä hohdokas kuin kalliimmilla merkeillä tehtynä, mutta onpahan jotain! :)) Pitkäpinnaisemmalla kaivelulla olisi varmasti löytynyt paremmin mätsäävät kappaleet, mutta noh... Tuosta laukusta muuten, näin tänään KappAhlilla melkein samanlaisen kuin tuo Mulberryn, mutta siinä oli vain vähän lyhyemmät hihnat & oli erilaista materiaalia. Se olisi ollut tähän täydellinen, mutta en löytänyt siitä kuvaa mistään ://

Mitäs tykkäätte!?

2 kommenttia:

  1. Hoho, ekassa kuvassa olevasta korusta tulee mieleen Kuoleman Varjelukset koru mikä näkyy seiskan ykkösosassa :DDD

    VastaaPoista
  2. Totta kai siitä tulee kun se on se... Tai ainakin tarkotus olla.

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)