sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Jag tahtoo - taas.

Arvatkaapa taas kuka tahtoo taas jotain mitä ei voi saada... No meitti tietenkin! Eihän se tietenkään voi mennä niin että olisi tarpeeksi rahaa ostaa / onnea voittaa jossain arvonnassa mitä haluaa. Tällä kertaa himotuksen kohteena olisikin iPad.
(Alkup. kuva)

Tuon kun saisi suojakotelon kanssa, olisin onnellinen! Ei taida auttaa muu kuin rueta säästämään tai ostaa halvempi versio, vaikka joku Acerin ICONIA tai Samsungin Tablet-PC... Tosin noihinkin joutuisin säästämään, täytyy nyt katsella oikein että mitä teen... Ei kellään olisi lahjoittaa meitille tuollaista!? :)

2 kommenttia:

  1. Periaatteessa turha laitos, mut koukutuin tohon niin pahasti ku poikaystävä osti ton :s Tekis mieli hankkia itellekin... Hmmm :DD

    VastaaPoista
  2. Riippuu mistä roikkuu, mulle vois olla ihan kätevä näppiksen kanssa niin voisin tehä kaikki koulun muistiinpanohommat tällä, toisaalta taas miniläppärin saa melkeen puolet halvemmalla. Olishan toi silti kiva :DDD

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)