sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Ohmygosh

Tää viikko on ollu kyllä suoraan sanottuna aika persiistä. Selkä on ollu koko ajan kipee ja on ollu ihan liikaa tekemistä joka sitten tietenkin stressaa. Eilen selkä oli niin paha, etten meinannu päästä sängystä ylös -.- Sen siitä istumatyöstä & liian vähäsestä liikunnasta saa. On tuntunu niin paljon siltä, että aika ei vaan riitä kaikkeen. Kuten huomaa, niin tekstiki hyppii ihan suunapäänä. Ketuttaa.

Tääkin viikonloppu meni melkein kokonaan koulujuttuihin - Eilen tein matikkaa vaikka kuinka monta tuntia, tänään tein amiksen puolen typografiatehtävää vielä kauemmin. Sitten oli vielä Nuvan pari julistetta jotka piti tehä, ettiä autokoulua varten harjotteita (päädyttiin muuten hankkimaan maksulliset tunnukset kun ei hyviä ilmasia harjotteita löytyny) ja ettiä yks CD. Nii ja tänään piti käydä vielä ajamassakin. Argh, osa jäi tekemättä kun ei eilen illalla meinannu päästä liikkumaan selän takia. Siinä sitten vieraita viihdyttäessä sohvan pohjalta. Muf.

Jos sitä ens viikolla taas uuteen nousuun - niin liikunnan kun stressivapaudenkin kanssa.

5 kommenttia:

 1. hirmu paljon tsemppiä ja jaksamista koulun suhteen! :) ehkä se kohta vähän helpottaa..

  muuten, blogissani on käynnissä ihana koruarvonta! käyhän turkkaamassa ja osallistu toki halutessasi myös mukaan arvontaan! :-)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Eiköhän se kohta :)) Täytyy käydä kurkkaamassa sun blogis & arvonta :)

  VastaaPoista
 4. Oi, superkiva blogi sulla :) Tykkään!

  http://littledraconflies.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)