tiistai 31. tammikuuta 2012

Kuukauden laskelma - Tammikuu 2012

Kuukausi meni aivan hirvittävän nopeesti - tuntuu että vastahan se loma loppu ja koulu alko... Ja Espanjaki lähenee koko ajan! Hirveetä.

Mutta siis, yheensä rahaa meni kuukauden aikana viitisen kymppiä. Aika paljon kun aattelee, etten ostanu mitään kovinkaan suurta tässä kuussa.
Kävin äsken kuittejani tältä kuulta lävitse ja huomasin, että suurin osa oli mennyt joko ruokaan tai kirjoihin/koulukamoihin.

Nelisen euroa meni koruun, vähän auki kymppi kirjoihin, kaheksan euroa vihkoihin, viistoista euroa kaverin tuparilahjaan ja loput menikin ruokaan. Ja suurin osa ruokaan menneistä rahoista meni joululomalla, kun käytiin kavereiden kanssa kaupungissa syömässä. EIKU HETKI, tulihan kaks leffaakin ostettua - ne lisää vähän auki kympin tähän saldoon.
Voin mielestäni ihan hyvin sanoa, että ei mikään huono kuukausi. Toki loma tuli hiukan sotkemaan, mutta muuten kaikki on mennyt ihan järkevään asiaan. Tässä kuussa sitä sitten meneekin, kun pitää ostaa kaikenlaista tarpeellista Espanjaa varten - mm. uudet ballerinat (kaikki meni viime kesänä roskiin), toppeja & muita vaatteita, Enkun kirja sekä Espanjasta kertova matkaopas. + Uusi objektiivi, josta kertoilen myöhemmin lisää. Rupeaa jo pientä matkakuumetta olemaan :))

Mites teidän kuukautenne on mennyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)