perjantai 13. huhtikuuta 2012

Koulussa jälleen

Taas ollaan koulussa. Tai no on oltu jo tiistaista lähtien, mutta joka tapauksessa. Alun perinhän ei olisi tarvinnut mennä kouluun ennen jakson vaihtumista, mutta tämä olisi tarkottanut että emme saisi siitä opintoviikkoa ja joutuisimme menemään kesällä toppiin uudelleen jotta viikot tulisivat täyteen. Paras tehdä niitä jo näin vuoden aikana pois, jottei se vähäinen 6 viikon kesäloma enää lyhene entisestään...


Alkuun tuintui hiukan oudolta olla taas koulun penkillä kuuden viikon poissaolon jälkeen, mutta nopeasti siihen tottui. Varsinkin, kun pääsi oman luokanvalvojan hellään huomaan heti - näillä tunneilla on aina hauskaa! :DDMeidät pistettiinkin aika pian taas hommiin - tällä kertaa piti toteuttaa kuvareportaasi jostakin aiheesta. Kysyin saisinko tehdä Espanjanreissusta tämän raportin ja hyvinhän se kävi. Alun perin ideanani oli tehdä reportaasi itse kaupungista ja käyttää kuvituksena kaupungista ottamiani kuvia, mutta hoksasin käydessäni kuvia läpi ettei sellaisia ole. Tai no oli, mutta kaikista löytyi jotakin häiritsevää.

Päädyin sitten kuvaamaan Espanjan uskonnollisuutta, joka on hyvin vahvaa. Olimme viimeisenä keskiviikkona katsomassa yhtä pääsiäskulkueista, joka alkoi klo 22. Homma kesti tunnin tai ehkä hiukan yli (?) ja kulkueessa oli vain 2 veljeskuntaa. Miettii sitten sitä, että kun kaikki 14 veljeskuntaa lähtee niin miten pitkään siinä menee... Alla hiukan kuvia kulkueesta.


Oli huppuhahmoja, pikkulapsia sekä aivan mahdottoman kokoisia veistoksia tai patsaita tai mitä ikinä ovatkaan kantavia miehiä. Homma näytti muuten sujuvan ihan hyvin, mutta lapset (varsinkin pienimmät) olivat joskus aika pihalla. :D Toisaalta ihan ymmärrettävää, aika iso härdelli tuosta saadaan aikaan.

Pitäisi esitellä ostos, jonka ostin synttärirahoilla. Synttärinihän olivat jo helmikuussa, mutta lähdin melkein heti niiden jälkeen sinne Espanjaan, joten rahat jäi aika pitkälle säästöön. Siitä toisella kertaa sitten enemmän ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)