maanantai 9. huhtikuuta 2012

Lioeleä testiin

Sorruin. Viimeinkin.

Olen jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla ihan aitoa BB -voidetta. Tokihan Garnierille tuli omansa - jota sitten seurasi monet muut meille tutut merkit - mutta en oikein jaksa uskoa että ne vielä voittaisivat näitä aasialaisia merkkejä.

Kesä tulee pikkuhiljaa ja Espanjassa ollessa tuli kuitenkin hiukan väriä naamaan, joten Lily Lolon Porcelain -pohja alkaa olla jo hiukan liian vaalea. + Kyllähän tuolta kaapista löytyy meikkivoiteita, mutta jotenkin ne kaikki tuntunuvat Lilyn jälkeen liian paksuilta.

Niin ja päättihän se iho sitten räjähtää ihan kunnolla. Helmikuussa, ennen Espanjaan lähtöä, iho oli ihan kunnossa. Heti kun päästiin Espanjan puolelle, se päätti alkaa vihoitella. Saattaa hyvinkin johtua äkillisestä ilmaston- sekä ruokavalion muutoksesta: aamupalana oli aina vaaleaa leipää, juustoa ja luonnonjogurttia. Ei kai tuosta nyt mitään muutakaan sitten voi olettaa...

Voide lähti tänään tilaukseen ja odotan aika innolla mitä sieltä tulee. Toivotaan etten pety :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)