torstai 16. syyskuuta 2010

Entäpä nyt?

Tämä viikko on mennyt hyvin kiireisissä merkeissä, jos näin voi asian ilmaista.

Maanantaina ysiin kouluun ja kahdelta pois jonka jälkeen juhlistamaan ystäväni Katrin syntymäpäiviä hänen itsevalitsemaansa ruokapaikkaan, Heseen :DD Minä hyvänä ystävänä tietenkin tarjosin syntymäpäivälahjaksi oikein ison annoksen! Neljän linkillä sitä lähdettiin sitten kotia päin ja kotona oltiin tuossa viiden aikoihin. Siinä katselin sitten hiukan matikan hommeleita ja seiskalta mentiin sitten salille josta suoraan pelaamaan lentopalloa. Kotona olin n. kymmenen aikoihin ja painuin suoraan iltatoimien jäkeen nukkumaan.. Ei aikaa dataukselle.

Tiistaina menin kasiin kouluun ja pääsin jo ennen yhtä pois kun muut menivät Toisen asteen yhteys-konserttiin. Aamupäivä meni sinänsä jännästi että istuin tunnin terkkarin vastaanotolla ja odotin että pääsen näyttämään silmiäni (joissa sitten olikin silmätulehdus...). Jäin vähäsi aikaa kaupungille ja tulin kahden linkillä kotiin. Kotona söin hiukan, lepäsin (katselin telkkaa ja hörpin kahvia) ja tein taas matikkaa. Tällöin olisi ollut aikaa dataukselle mutta olin niin väsynyt etten vain jaksanut.

Keskiviikkona ysiin kouluun ja kahdelta pois. Tämä  ja torstai oli näyttöpäiviä sillä ensi viikolla vaihtuu jakso ja oli aika viimeinkin todistaa onko jakson aikana opittu mitään!! :)) Koko päivä siis meni logon ja mainoksen suunnittelussa/toteutuksessa.... Tässä hyppäsin suoraan kahden autoon jotta olen sitten kolmelta kotona. Kun pääsin kotiin niin keitin kahvit ja söin hiukan jonka jälkeen lähdin skootterilla pärryyttelemään apteekkiin hakemaan silmätippani ja neljältä olikin hieronta-aika. Ai että hieronta teki hyvää!! :))

Tämä torstai sitten oli toinen päivä näytössä, olin niin tollo että menin jo kasiin kouluun vaikka sain näyttötyöni jo eilen suurimmaksi osaksi valmiiksi.. Olisin aivan hyvin kerinnyt tehdä sen jos olisin tullut vaikkapa kymmeneen.. Tänään oli sitten neljään asti koulua kun oli matikan tunnit.. Tällä kertaa eri paikassa kuin yleensä kun normaalissa paikassa tehtiin jotakin juhlavalmisteluja... Ruokailu hoitui myöskin koulun käytävillä kun ruokala oli kiinni, saatiin ruoat sellaisissa kebab-mukaan-lootissa... En kommentoi enempääää...... Kotona olin n. puoli viisi, lepäsin, tein matikkaa ja lähdin salille + pelaamaan.  Kotona tällä kertaa puoli 10 aikaan kun selkä alkoi vihoittelemaan niin en viitsinyt rääkätä sitä enempää.. + koululta meni puolen päivän aikaan netti poikki koko rakennuksesta, repikää siitä!!!

Huomenna mennään kasiin ja päästään jo 11 aikaan pois, luulisin että päivä pitää sisällään jonkinmoisen tentin vielä... En ole varma, kertoilen siitä huomenna! :))

Nyt kuitenkin nukkumaan että jaksaa huomenna herätä, öitä! :DD

2 kommenttia:

  1. Kaikissa muissa päivissä paitsi torstaissa lukee aina "söin hiukan" miksei vaikka "söin vähän" Heseen<333

    VastaaPoista
  2. Koska se nyt sattuu olemaan "söin hiukan"!! :DDD

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)