tiistai 7. syyskuuta 2010

Kuun ihastukset - Syykuu 2010

Päätin aloittaa tälläisen sarjan, jossa kertoilen aina tietyn kuun ihastuksista, eli toisin sanoen siitä, mihin olen mieltynyt sen tietyn kuun aikana. Näitä postaksia tulee aina pitkin kuuta ja kasaan myöhemmin kuun aikana tuleviin postauksiin aiemmat postaukset jottei tarvitse aina uuteen listata vanhoja postauksia. (Ja todellakin toivon, että en tule muissa blogeissa näkemään samanlaista jokakuista postausta, kopiointi on mielestäni pahin tapa loukata jotakini ihmistä näin nettipuolella.)
 • Keltainen + musta on tämän kuun (ja itseasiassa viimekuunkin) ehdoton luottoväripari! Olen täydellisen ihastunut nykyiseen kelta-musta-huiviini, jota en mieluusti laske käsistäni (lue:kaulastani)!! Muulla vaatteissa tätä yhdistelmää ei ole (vielä) nähty, mutta yhdessä laukussani kylläkin. Harmi vaan että tuo tietty laukku on liian pieni koululaukuksi :(( 
 • Villasukat ovat aivan ehdoton jo näinkin aikaisin syksyllä. Juurikin tuossa kun olin kolme viikkoa kipeänä niin aina kun jäin pois koulusta niin olin kotona villasukat jalassa. Omistan tuollaiset ihanat aivan kirkkaan pinkit jotka jo edesmennyt mummoni on minulle viime jouluksi neuloi :)
 • Neuletakit! Oih, menevät melkein kaikissa väreissä, erityisesti mustana, harmaana ja ruskeana! Niin pehmeitä ja lämpimiä... aaaaa :DD 
Enempää ei (VIELÄ!) tälle kuulle ole löytynyt, varmasti tulee lisääkin kunhan kuu etenee :))
--------------------------------------------------------------
Täällä päässä ollaan jo aika terveitä, tokavika päivä antibioottikuurista ja olo on jo kunnossa! Kävin jopa eilen avaamassa kuntosali- ja sisälentopallokauden ja voin sanoa, että aamulla oli ihana herätä siihen pieneen lihaksien kolotukseen kun tiesi tehneensä jotain! :))

Mites teillä, hyvin vai huonosti elämän laita??

5 kommenttia:

 1. Awws,musta?keltanen on ihana yhistelmä! Ite oon viime täys kuusta asti RAKASTANU kierre vihkoja ja pieniä harmaita olkalaukkujaxD

  VastaaPoista
 2. Keltainen<33 Itse käytän villasukkia joka päivä. Ovat niin ihanan lämpimät<3

  VastaaPoista
 3. RaitaTassu: Kierrevihot ei oo mun henk.koht. suosikkeja, en vaan tiiä mikä niissä on :DD Mut harmaat olkalaukut on ihania kanssa <3 (Pst. Kierrevihko on yhdyssana :D)

  Honey: Villasukat on ihania, harmi vaan kun ei mahu nykysiin kenkiin nii en voi ottaa kouluu mukaan :DD

  VastaaPoista
 4. oih, villasukat on ihania ♥ kiva idea tämä.

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)