perjantai 7. tammikuuta 2011

Kerrankin kaikki kohdillaan!

Jees, mistäs alottasin... Jos vaikka tästä päivästä. Eli olin kaupungissa Ronjan & Katrin kanssa, osaksi pyörin myöskin äiskän ja pikkuveljen kanssa. Itse en tällä reissulla ostanut mitään, tosin kaikenlaista sain!


Ensinnäkin sain kalenterin, viimeinkin!! Minulla on siis ollut jo kalenteri, mutta se on niin huono & iso, että en ole sille lämmennyt. Joskohan nyt tulisi toinen ääni kelloon! :))


 Hommasin myöskin tälläisen Quattro Colorin kansion, johon sitten luonnollisesti myösin paketin noita muovitaskuja. Tulee todellakin käyttöön, ajattelin tehdä koulutöistäni ja muista tekemistäni töistä portfolion jolla voisin sitten hakea kesätöitä.


Lopuksi vielä Sebamedin Clear Face Deep Cleansing Facial Toner -kasvovesi (nimihirviö!) ja kaksi Vichyn Normaderm-sarjan voidenäytettä. Mulla on tästä Sebamedistä jo toi puhdistusaine ja nytten kun edellinen kasvovesi (Erisanin) loppu niin aattelin sitten tälläsen hommata. Noi Vichyn on siksi, että inhoan nykyistä kasvovoidettani (joka on melkein lopussa sekin) ja ajattelin testata tuota että toimiiko se! :)) 

Ainiin, äiskä hommasi meille vielä Anttilasta HP Azkabanin vanki-leffan DVD:lle, meillä on tää siis ollu jo VHS:lle, oli jo korkea aika saada DVD:lle! (Tästä ei oo kuvaa kun katon sitä samaan aikaan kun teen tätä) :))

Tälläistä tänään. Aloitin muuten herkkulakon uudelleen isäni kanssa, voisin siitä tehdä erillisen postauksen. Tuo viime kuunn toinen Kuun ihastukset -postaus on vielä vaiheessa, kyllä se sieltä ihan pian tulee!! :))

2 kommenttia:

  1. Mullaki on se Azkabanin vanki mut tykkään eniten siitä ekasta- viisasten kivestä. :D

    VastaaPoista
  2. Haha, mää en oo varma mistä tykkään entiten! :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)