tiistai 18. tammikuuta 2011

Täältä taas..

Koulusta siis taas kirjoittelen, eipä ole paljon aikaa keksiä jotain isoa tai tehdä isompaa postausta mutta tälläinen pikapik-päivitys on paikallaan nyt!

Eli, voin jo nyt sanoa että en saa aikaiseksi tehdä tuota joulukuun toista "Kuukauden ihastukset" -postausta, joten sen voi unohtaa :)) En vaan keksi mitä siihen laittaisin enkä näe siinä oikein mitää järkeä kun kerta ollaan jo tammikuun puolessa välissä.

JA, kuten viime viikkokin, tämäkin viikko on hyvin kiireinen enkä ole varma kerkiänkö taaskaan tekemään alkuviikosta postauksia, loppuviikosta sitten taas. (Ellen sitten illalla kirjoita jotakin ja ajoita niitä.. Katsellaan..)

Nähdään sitten loppuviikosta! :))

3 kommenttia:

 1. http://www.chapnlle.com/sv/vaska/colorful-alexa-bag-size-ml-6.html?XBLG=73d3469645421e83f03b7ae6bdbb24f1


  haha mulle on tullu joku pakkomielle ilmottaa sulle jos löydän ton mulberryn tapasne laukun :DD ja toi hinta on sit kruunuja, ettei euroja sentään:)

  VastaaPoista
 2. aika lähelle saman näkönen. :D hassuu ku luin just toista blogia jossa joku oli kans linkittäny kirjottajalle ton saman sivun. :D ja sua taas kiinnostaa... .D

  VastaaPoista
 3. Totta kai kiinnostaa!! :DD Kiitos muuten Anonyymi kun linkität näitä, susta on tähän mennessä jo ollu iso apu! :)) Bongasin muuten H&M:n sivuilta tälläsen

  http://shop.hm.com/fi/shoppingwindow?dept=DAM_ACC_SKA&shoptype=S#

  Ekalta sivulta, ylärivissä neljäs vasemmalta. Näyttää mukavalta eikä oo kalliskaan, en vaan tiiä onko justiinsa sitä mitä etin... Tota oon oikeesti aatellu ainakin siihen asti kun joskus saan rahaa kerättyä sen verran kasaan että on varaa ostaa joku "hienompi" laukku :DD

  Ja äiskä kerta lupas ostaa ton mun nykysen kun se on mulle iso, ja se sano maksavansa 20€ joten jään 5snt voitolle :DD

  Mitä mieltä ootte, hyvä vai huono? :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)