sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Vuosihoroskooppi Vesimies 2011

Kyllä, surffailin taas Iltasanomien sivuilla ja päädyin taas kerran horoskooppipuolelle. Tällä kertaa tosin vuosihoroskooppeihin enkä luonneanalyyseihin. Vesimiehestä siis sanotaan näin:

"Julkaistu: 14.01.2011 13:00, päivitetty: 14.01.2011 13:02

Vesimiehen huuruilut alkavat olla tänä vuonna loppusuoralla. Tänä vuonna otetaan järki käteen ja aletaan pohtia realistisia mahdollisuuksia utopististen suunnitelmien sijaan.
Tavallista tallaajaa vesimiehestä ei tänäkään vuonna tule ja varsinkin alkuvuonna pukkaa tammikuussa syntyneille ideaa puolelta jos toiselta. Uusien äkkinäisten suunnanvaihtojen mahdollisuus on enemmän kuin todennäköistä.

Rakkaus: Nyt on syytä miettiä pidemmälle syksyyn, mitä kaikkea uudistukset voivatkaan tuoda tulleessaan, jotta välttyisit suuremmilta "Oho, mitä tulikaan tehtyä" -ajatuksilta.

Helmikuun puolella syntyneet herkistelevät vielä alkuvuodesta, mutta järki ottaa vallan vuoden kuluessa.

Loppuvuodesta vesimiehet huomaavat, kuinka fyysinen suhde on kaikin puolin parempi kuin virtuaalisuhteet, joten nyt jos koskaan olisi syytä lopettaa nettideittailu ja etsiytyä oikeiden ihmisten pariin.

Raha ja työ: Ihmissuhteet, raha ja työasiat voivat tulla ja mennä - mutta mitäpä siitä, vesimiehellä on kivaa!

Terveys: Oudot terveysongelmat voivat hankaloittaa helmikuussa syntyneitä vesimiehiä, muutoin terveydentila on ok.

Uusia ideoita ja oivalluksia on tarjolla varsinkin 1940, -52 ja -88 syntyneille.
 Horoskoopin on siis laatinut Johanna Karpov, 42-vuotias ammattiastrologi. Jaa-a, saa nähdä mitä vuosi tuo tullessaan..

Olen muuten aina ollut kiinnostunut horoskoopeista, yläasteen puolivälissä kävin joka päivä katsomassa itselleni päivähoroskoopin ja pienempänä luin kirjoja kiinalaisista horoskoopeista jne. Ostin tuossa syksyllä kympillä unikirjan jota olen tässä lukenut jonkin verran.

Unien tulkinta on oikeasti aika mielenkiintoista, mutta pelottavaa. Pelottavaa siksi, että unessa hyvä asia saattaakin tarkoittaa todellisuudessa pahaa asiaa. Ja (ainakin omani) käyvät vielä selityksineen hyvin usein toteen..

Muutenkin kaikki ihmisen päänsisällä tapahtuva ja varsinkin elekieli on hyvin mielenkiintoista, toivoisinkin että jos joku tietää jonkin hyvän kirjan / nettisaitin jossa on hyvin tietoa jommasta kummasta, kertoisi siitä minulle! :))

Yksinkertaisuudessaan, hyvin mielenkiintoinen aihe! :)

4 kommenttia:

 1. http://www.newlook.com/shop/womens/handbags-and-purses/leather-look-satchel_207671301

  toi muistuttaa ehkä hiukan tuota Mulberryn laukkua, mutta onko silti liian eritapainen kuin se? :)

  VastaaPoista
 2. Se olis muuten täydellinen, mutta kun kattoo tota kuvaa missä se on naisen vartaloo vasten huomaa, että se on liian pieni :((( Muuten olis ollu melkeen täydellinen! Kiitos kuitenkin ehdotuksesta :))

  VastaaPoista
 3. Btw en suhtautuisi unien tulkitsemiseen kirjalla turhan vakavasti... En tiedä mikä kirja sinulla on, mutta ainakin omani on hieman turhan seksuaalissävytteinen (freudilaisuus?), ja ennustukset ovat muutenkin kovin, noh, suuntaa-antavia; "passi viittaa identiteettikriisiin", entäpä jos vain olen lähdössä lomalle parin viikon päästä ja näin unta lähtöselvityksestä? ;) mutta hauskaa leikkiähän se on.

  VastaaPoista
 4. En mä niitä tosissani otakaan, ne vaan on kiinnostavia! Ja hyvää ajanvietettä XD

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)