maanantai 10. tammikuuta 2011

Vesimiehen luonneanalyysi - IS

Vesimiehestä sanotaan näin:
Vesimies (21.1. - 19.2.) on kapinallinen näkijä ja yhteiskunnan uudistaja, jolle lojaalisuus on kaikki kaikessa. Vedenjakaja tykkää kulkea omia polkujaan, joten ei ole usein kiinnostunut valtavirta-ajattelusta.  Hän on äärimmäisen uskollinen omalle sydämen äänelleen. Luonteeltaan sosiaalinen erakko, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mutta avaa vain harvoille ja valituille oman sisäisen maailmansa. Saattaa valita hyvin ammatikseen luovan alan.  Tunneälykäs vesimies ei siedä vääryyttä eikä epätasa-arvoisuutta.
(IS-horoskoopit)

Kerrankin luonneanalyysi, joka osuu täsmälleen oikeaan!  Tuota paremmin en voisi omaa luonnettani kuvailla! Kyllä joku sentään osaa hommansa! :DD Mites teillä, kertokaapa osuuko oikeaan?

8 kommenttia:

 1. Täällä osuu miltei aina Oinaan horoskooppi oikeaan! Kuvauksetkin tulisesta tempperamentista, omistushaluisesta ja johtajapersoonasta pitävät niin paikkaansa.. :D

  VastaaPoista
 2. Niimpä! Täst edes aion käydä kattoon horoskoopin tuolta! :DD

  VastaaPoista
 3. No mun horoskooppi(ihmesana) ei kyl osu aina oikeeseen mut aina silloin tällöin. .)

  VastaaPoista
 4. Ei mullakaan aina, useimmiten kuitenkin :))

  VastaaPoista
 5. Jopas jotakin! Vesimies tuntui melkein oikealta. Yleensä itselle tulee jotain aivan täyttä potaskaa :DD Mutta tämä osui nyt. Hee, sosiaalisen erakon tunnistan niin hyvin itsestäni.

  VastaaPoista
 6. Ilta-Sanomien ne päivähoroskoopit on aina aina oikeassa!
  Ja luinpa tosta eka että "kerrankin huoneanalyysi, joka--" ja mietin hetken että miiitä :----)

  VastaaPoista
 7. :DDD Huoneanalyysi oliskin aika jännä XDD

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)