sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kevätkengät 2011

Tiedän, olen hiukan myöhässä, ainakin omasta mielestäni. Olisin ostanu kevätkengät jo yli pari viikkoa sitten, ei kohdalle kuitenkaan osunut hyviä kenkiä. Nyt kuitenkin osui, ja olen hyvin mielissäni! Toki korkeampi korko olisi saattanut olla hienompi, mutta nämä olivat vain niin hyvät jalkaan etten voinut jättää niitä hyllyyn. Varsinkaan, kun mamma betalade! :D


Vagabondithan ne ovat, kuvissa ne näyttävät aikamoisilta kalosseilta mutta oikeasti ne ovat kauniit :D Kokoa 40 Aleksi 13:sta, alennushyllyltä 55€ hintaan! Sanoisin että aika hyvä diili Vagabondin kengistä! :) (Kuvat eivät tosiaankaan ole kauhean edustavia, kävin vain napsaisemassa ne. Noh, käytössä näkyvät sitten kyllä!)

Tänään ostin myöskin kakkoskauden Miehen Puolikkaista, olen ohjelman suurkuluttaja :D Huomenna sitten viimeinen koe tältä lukiojaksolta + kokeenpalautus fyssasta ja matikasta.. Fyssaa odotan, matikkaa en niinkään :/ Nooo, tuulta päin XD

Ja niin, melkeen unohin! Oon viimeinkin virallisesti avannu kesän skootterikauden! Jo oli aikakin, viikonloppuna saatiin puhistettua se lioista ja eikun ajamaan :)

2 kommenttia:

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)