perjantai 1. huhtikuuta 2011

Min nya grejer!


Tuli tuossa käyty kotia tullessa kirpputorilla JKLn Silinterissä. Mukaan tarttui kaksi tavaraa: aivan ihana laukku sekä Surkeiden sattumusten sarjan 12. osa! 
Tämä irtosi 60 sentillä, joten oli todellinen löytö. Se on juuri sopivan kokoinen, ei liian iso niinkuin yksi salkkumaisempi yksilöni eikä myöskään liian pieni, niinkuin yksi H&Mn yksilöni. Täydellisyyttä siis lähennellään! :) 

Näistä alempi on se josta jo mainitsinkin, eli Lemony Snicketin Surkeiden sattumusten sarja osa 12. - Ratkaisun rajoilla. Minulla itselläni siis on melkein jokainen, pari osaa välistä puuttuu. Tämä hyväkuntoinen kaunokainen tarttui mukaan 3 eurolla!

Ylempi kirja on Sophie Kinsellan kirjoittama Himoshoppaajan salaiset unelmat. Tämäon julkaistu vuonna 2000 enkä ole tätä aikaisemmin löytänyt tätä kuin pokkarina kirjastosta. Nyt sitten huusin sen itselleni Huuto.netistä halpaan 7.5 euron hintaan (postikuluineen siis tuon verran)! Lisäksi "tilauksessa on tämän jatko-osa "Himoshoppaaja vierailla mailla". Voisin itse asiassa kirjoittaa tuosta kirjasarjasta jahka saan kaikki luettua/hommattua itselleni! :D

Nyt on sitten viikonlopun vuoro, ysiltä alkaa Tartu Mikkiin kakkoselta, jonka jälkeen suunnitelmissa taitaa olla elokuvaaaaa! :) Mitäs teidän viikonloppuunne kuuluu?


Vielä on aikaa huutaa Conaneitani Huuto.netissä! + tietenkin katsella muuta myynnissä olevaa! (jatkan huuto.netin tuotteiden huutoa uudelleen ajan loppumisen jälkeen.)

4 kommenttia:

 1. nyt vasta tajusin että täällä sun blogissahan ei oo vissiin yhtäkään kuvaa sun vaatteista? (ite kun seuraan vaate ja muoti blogeja) :D olis kiva nähä niit :)

  VastaaPoista
 2. Ooooooohnoooooh! Oon pelänny tätä että millon joku tajuu ja ehottaa XD On moneen kertaan pitäy kuvata päivän asu jne, mutta jotenkin aina jääny! Täytyykin ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa toteuttaa asiaa :D

  VastaaPoista
 3. Aivan upea tuo laukku, vau! Ja ihan pilkkahinnalla vieläpä! :)

  VastaaPoista
 4. Todellakin! Kirpputorit on rakkaus! :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)