torstai 21. huhtikuuta 2011

Uusi haave.

Uusi haaveeni koskee uutta putkea. Olen jo pisemmän aikaa halunnut uutta objektiivia järkkäriini, nythän siinä siis on Canonin 18-55, ilman kuvanvakaajaa. Tämä kuvanvakaaja-asia tässä on eniten tärkeä + olisi mukava saada hiukan pisemmän zoomivälin kattava putki. Olen löytänyt pari hyvää vaihtoehtoa, jotka haluaisin esitellä :) Omistan siis Canon 1000D:n, joka on minulle aivan sopiva sillä en vaadi kameralta muuta kuin helppoa käytettävyyttä ja luotettavuutta.
(Kuva)
Tässä olisi Sigman ehdokas, jossa on polttoväli 17-70 ja suurin mahd. aukko olisi 2.8, joka on sama kuin nykyisessäni. Kuvanvakaajakin löytyy. Hyvin varteenotettava ehdokas.
(Kuva)
Tässä puolestaan Canonilta yksi ehdokas, josta tykkään myöskin. Plussat siitä, että on Canon. Tästäkin löytyy kaikki vaadittava ominaisuudet, ja enemmänkin. Tosin sen sitten osoittaa hinta...

Siinäpä oli pikaisen googlaamisen tulokset, molemmat kalliita mutta varmasti sen arvoisia. Täytyy etsiskellä käytettynä jostakin :) Ja toki kesä on tulossa, ja toivottavasti kesätyötkin, joten niistä sitten saisi hiukkasen rahaa ja saisi uuden putken... Täytyy hautoa ajatusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)