perjantai 22. huhtikuuta 2011

Piiiiiiiiiiiiitkä perjantai.

Tänään olen siis luultavasti matkalla Kyyjärvelle sukuloimaan, kun tämä ajastettu postaus ilmestyy. Olen siis koko päivän täällä, menemme vasta aivan illasta takaisin kotiin. Halusin kuitenkin kertoa, että olen hengissä vaikkei huonepostausta kuulunutkaan, minään päivänä ei ollut aikaa siivota huonetta siihen kuntoon että olisin kehdannut ottaa jälkeen-kuvan... Kyllä tämää  tästä vielä iloksi muuttuu silti, saan sen kuvan ottamisen vielä aikaiseksi!

Eilen kävin lainaamassa kolme elokuvaa + läjän cdeitä kirjastosta... Suurin osa rockia/jotain sen tyylistä musiikkia + sitten Breakfast at Tiffany's, Blues Brothers ja Järki&Tunteet -leffat. Olen kattonut tuon Järki&Tunteet aikaisemminkin, ja pidän tosissani. Perus romanssileffa, jossa kuitenkin on jotain hyvää (esim. näyttelijäkaarti) ja erilaista :)

Muu loma meneekin sitten ihan löhöillessä... Tai no ei aivan, yksi mainos pitäisi tehdä + vuoden näyttöä suunnitella mutta enköhän jätä sen aika loppuviikolla :)

Mites teille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)