keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Kahvihetki 24052011

Omnomnom! Käytiin ystäväni Ronjan kanssa pitkästä aikaa ihan kunnolla kahvilla! Mentiin siinä kahen jälkeen kun päästin koulusta Coffee Houseen, itse otin tuollaisen Jäätelöcappucinokahvi-jutun, oli aivan sikahyvää! Tulen todellakin maistamaan uudelleen!

(Mikä tätä bloggeria vaivaa kun aina tulee näin raiskatun laatusia kuvia....)

Tämän jälkeen kävästiin sitten Sokkarilla kattomassa parin meikkituotteen hintoja ja ettimässä Ronjalle jotakin hoitosuihketta hiuksiin kun edellinen loppu. Löydettiin pari ihan potentiaalista ehdokasta, mutta ainakin toistaiseksi ne jäi kauppaan :)

Tästä sitten mentiin katteleen mulle uusia silmälaseja, kun pitäis saada voimakkaammat linssit + aurinkolasit voimakkuuksilla. Innostuttiin ihan kunnolla katteleen, jopa Ronjakin etti ittelleen! Meillä on eri maku siinä mielessä että mitä halutaan ittellemme, mutta toiselle lasien ettiminen on jotenkin nii paljon helmpompaa. Tiiä mitä Ronja tähän sanoo :DD

Noh, joka tapauksessa niitä ei löytyny tällön, mutta löyty sitten tänään kyllä Palokan Specsaversilta (en muuten ikinä olis uskonu että hommaan niiltä lasit...). Näistä lisää myöhemmin :)

Kello alkokin oleen sitten jo puol neljä ja oltiin päätetty että mennään neljän linkillä kotia. Päätettiin sitten että mennään matkikselle kun molemmilla oli vähän nälkä (tai no en Ronjasta tiiä, mulla ainakin oli XD) ja ostettiin Picnicistä kanapatongi puokkiin ja molemmille limsat. Ne sitten vedettiin naamariin ja lähettiin venaileen bussia. Bussimatkasta ei sen enempää, mulla oli hulvatonta mutta Ronja-parka kärsi koko matkan :DDD

Matkalla sitten päätettiin että Ronja tulee meille ja katotaan maanantain Salkkarit kun oli jääny kattomatta. Oli ihan hyvä jakso, meinasin ekan kerran kun katoin nii ihan lopussa saaha sydärin... Kattoneet tietää mistä puhun!

Kello on sitten jotain vähän yli kuuden kun saavutaan siihen vaiheeseen että Ronjan on tarkoitus lähteä kotia kohti. Katottiin justiinsa sellanen väli ettei pitäis sataa jotta pääsen heittään sen skootterilla eka kaupalle ja kotia. Noh, päästiin sitten tohon ison tien risteyksee melkee kuivana ja taivas repee ja vettä alkaa tulla ku Esterin perseestä (anteeksi kaikki Esterit XD). Noh, eipä siinä mitään. Selvitään elossa Ässälle ja siinä venaillaan vähän aikaa josko sade hiuka hellittäs. No ei se hellittäny joten lähin sitte heittää Ronjan kotia samassa kaatosateessa. Ei voi valittaa, tulipahan käytyä suihkussa :DD

Torstaina näytön esittely... (Kirjoitan tästä enemmän joskus!) Tästä pääsee katsomaan nykyistä portfoliotani, tein kokonaan uuden ulkoasun ja linkitin uudet työt esille. Tykkään paljon enemmän näistä kuin niistä edellisistä :) Mitäs te tuumitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)