tiistai 31. toukokuuta 2011

Not my kind of class...

Muilla alko kesäloma tänää jokavuotisen kevätjuhlan siivittämänä, mulla koulu jatkuu vielä tonne 10.6 asti kun on tää pitkän matikan kesäkurssi.. Samaan tapaan jatkuu sitten syksyllä aikasemmin kun muilla, ei tosin mitään hajua siitä vielä.

Ja sitten niihin muihin kuulumisiin.. Näyttö tuli ja meni, siitä on ihan oma postauksensa kirjoituksen alla! Huomenna oli tarkoitus mennä Toukofestiin Hippokselle (eikös se siellä oliski ollu...?) mutta ittelläni on koulua tonne puol viiteen asti (perseestä tai jtn...) ja kaveri sitten tuli kuumeeseen siihen päälle :/

Nooh, ei voi mtn. Onneks torstaista tulee mukava pv, on Nuvan kokous ensinnäkin ja sitten on harjotusmeikkejä jne (jos kaveliiii nyt vaan paranee, kipeenä heitän sen sänkyyn nukkumaan!), tulee hyvä leffa Neloselta (ahh Charlie Sheen) ja petivaatteiden vaihto. Rakastan sitä tunnetta kun pääsee puhtaaseen sänkyyn nukkumaan <3

JA HEI!! HUOMENNA ALKAA HERKKULAKKO, JOKA KESTÄÄ AINA SAKSAN REISSUUN ASTI (eli jonnekin heinäkuun 15. pv asti..? En oo ihan varma millon se saksan matka on... XD) Siitäkin muuten kirjottelen! Joo ja ainii, perjantaina on sopivasti latvojen siistiminen Keuruulla (siis hiusten) ja täytyy kattoo mitä se tuumaa niitten kunnosta.. Oon tässä kevään aikana laiminlyöny hiustenhoidon aika pahasti, oli aika näky varmasti kun viikonloppuna kun täällä huoneessa oottelin leffan lataantumista ja samalla etin kakshaarasia keittiösaksien kanssa :DD Saatte muuten sitten niistä kuvaa, hiukset on kasvanu ihan mukavasti! :)

Lauantaista tulee sitten taas kiva pv, on pikkuveljen kevätjuhla (jota on muuten varmaa kerkee kattoon) ja ennen tätä meen (ainakin nykysten suunnitelmien mukaan) sitä ennen Ronjalle (joka siis on yllämainittu kaveliii) meikkaamaan nuvan entinen pj tämän ylioppilasjuhlaan, ja voisin kyllä pummia siinä samalla ittellenikin vaikka jonkin kivan huulimeikin... ;))

Palaillaan viimeistään perjantaina kuvien kera! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)