sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Wuupsiis..

Noniiin, eiköhän se sitten olisi aika kertoa jtn kuulumisia. Eipä tässä kauheasti ole ihmeempiä tapahtunut.. Tuntuuko muistakin tää toukokuu olevan niin täynnä ettei aikaa pelkkään olemiseen meinaa enää löytyä vasta kuin kello ysin jälkeen illalla?

Musta muuten tuntuu että valitan vaan kaikesta koko ajan enkä osaa olla onnellinen ollenkaan... Mielenkiintosta.. No eniveis, kävin perjantaina kattoon pokia ja löysinkin Nisseniltä yhet hyvät aurinkolasikehykset. On aika samanlaiset kuin mun vanhat non-voimakkuukselliset (yritäpä keksiä parempi sana laseille joissa ei oo voimakkuuksia. Ja ei, normilasit ei kelpaa :D) joten ne sitten varmaan hommaan. To tai Pe uudestaan katteleen, tällä kertaa maksajan kanssa :)

Tajusin justiinsa että meidän näyttö on tossa ihan kohta, enkä oo ees alottanu miettiin mun nettisivuja tai julistetta... Aattelin nytten tänää tehä luonnoksen nettisivuista ja sitten huomenna alkaa tekeen, aattelin eka tehä nettisivut ja sitten niitten pohjalta samantyylisen julisteen. On siis hiukan kiirettä, älkää murhatko mua ellen kerkee viikolla päivittään. Yritän parhaani mukaan keritä ja piilaripostauskin on tulossa, sitä kirjottelen ihan pikkuhiljaa :)

Tästä päivästä sen verran että käytiin hakeen pikkuveikalle mopo tuolta Porin luota, on tullu siis istuttua autossa ja nyt väsyttää. Kohta katon salkkareitten pe-jakson kun jäi näkemättä, meen suihkuun ja katon jonkun oikeeeeeen hyvän leffan siinä samalla Chili-nutseja ja Pepsiä nauttien. Adios siis tältä erää! :)

2 kommenttia:

  1. aurinkolasitjoissaeiolevoimakkuuksia :D vähä pitkä joo.. ja kyllä, toukokuussa on ihan liikaa tehtävää..

    VastaaPoista
  2. Haha, toi oli hyvä XD Niimpä, tässä koko ajan värkin tota näyttöjuttua... Ei suju kun ei oo ideaa! :D

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)