lauantai 28. toukokuuta 2011

Uusin pirates -filmi

Kävin siis Ronjan kanssa katsomassa uusimman Pirates-elokuvan eilen perjantaina. Meitä oli ehkä joku parikymmentä katsojaa ainoastaan, osasyynä saattaa olla aikainen näytösaika (meidän näytöksemme oli siis jo varttia vaille kolme).

En tajua mistä kriitikot tätä oikein moittivat! Toki siinä on ahniinihana Jack Sparrow taas juoksentelemassa ympäriinsä uusien hahmojen luona ja välistä kertailemassa samaa kuin edellisissä elokuvissa, mutta pakko on sanoa että tämä elokuva oli ykkösen jälkeen paras! Uudet hahmot piristivät juonta mukavasi ja muutenki juoni jatkui osaksi siitä mihin kolmosessa jäätiin (eli siis Nuoruuden lähteen metsästykseen).

Musiikit ja kuvakulmat ja kuvausympäristöt olivat taas aivan mahtavat! Musiikissa oli samaa hihhulihei-piraattimaisuutta joka kuuluu tähän sarjaan, mutta uusia mahtipontisiakin kappaleita oli. Aivan mahtavia ne olivatkin!

Itse tykkään koko Pirates-sarjasta joten tämä osui ja upposi. Luultavasti tulossa hiukan tarkempaa syyniä koko sarjasta kunhan tämä nyt kerkeää ilmestyä DVD:lle joten voin arvostella koko sarjan pötköön :)

Antaisin leffalle kyllä 4 ja 1/2 tähteä, sanoivat kriitikot mitä sanoivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)