torstai 22. maaliskuuta 2012

Kipeänä Hispaniassa

Tosi hyvin lähti viikko käyntiin: maanantai alkoi kurkkukivulla ja sanoinkin Kaisalle tämän kömmittyä sängystä ylös että se tästä vielä puuttuu jos tuun kipeäksi. No tottakai niin sitten kävi, ja tämä viikko onkin mennyt sairastellessa. Onneksi ei mitään pahempaa, tiistain pysyin aika pitkälle sohvan pohjalla, kuumettakin oli hiukan ja eilen oli enää pää täynnä mähmää ja kurkku kipeä, tänään ei sitten enään muuta kuin ärsyttävän sitkeässä oleva yskä ja nenä hiukan tukossa. Meneehän nää viimeset viikot toki näinkin...

No, ei saa valittaa, sainpahan tehtyä melkein kaikki kouluhommat pois alta. Enää puuttuu englannista parit tehtävät ja melkein saman verran TK-kurssista. Tänään uskaltauduin jo töihin, ei pää olis kestäny olla enää siellä kopperossa pidempään.

Jottei kuitenkaan tulisi aivan kuvaton postaus, liitän tähän hiukan tältä reissulta ottamiani kuvia.
Pari ekaa ovat Suomi-Seuralta, kolmannen kuvan pussi sisälti (kröhöm) aivantosihyvänmakuisia karkkeja, joille Kaisa minut ystävällisesti esitteli ja viimeisenä on churroja, jotka ovat perinteistä Espanjalaista herkkua. Ne ovat periaatteessa kuin meidän munkit, mutta tuollaisessa tikkumuodossa ja ne syödään yleensä suklaakastikkeen kanssa. Namnamherkkua!

3 kommenttia:

 1. Nuo karkit on maailman parhaita ! Eikä niitä saa Suomesta :( Mutta joka ulkomaan reissulla niitä tulee lentokentältä hamstrattua :D

  VastaaPoista
 2. Musta tuntuu että joudun ittekin Alicanten lentokentältä niitä hamstraan aika paljon, ne on vaan niin hyviä! :D

  VastaaPoista
 3. Tuo sit meillekin jotain herkkuja! :)
  - Jaana

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)