lauantai 10. maaliskuuta 2012

Elossa ollaan Españassa!

Huhhuh, täällä ollaan elossa taas. Näytti siltä, että tarttin pikkasen loman tästä paikasta, mikä on sinänsä kyllä ihan totta - jo Helmikuussa rupes jotenkin niin taas tökkimään tänne kirjoittaminen ja ulkoasu oli omasta mielestä aivan täyttä kuraa (sille muuten pitää tehdä jotain, nykyinen ei miellytä kyllä yhtään) + tuntu että kaikki aika meni koulun kanssa kun oli graafisen jakso ja lukion puolelta matikka ja sitten piti hoitaa vielä kaikkia Espanjan asioita niin jossain välissä tuntu että pää ei vaan kestä.

Nyt ollaan sitten iloisesti laskeuduttu ja ehkä jo hieman kotiuduttu tänne Torreviejaan, onhan täällä jo pari viikkoa tullut vietettyä. Oikeastaan mitään suurempaa ei lehden taiton osalta olla päästy tekemään, mutta yksi kuvauskeikka sisämaahan on tullut tehtyä (itse asiassa tuossa torstaina) ja muutamasta paikasta pitäisi kuvat ottaa :)

Eiköhän tämä tästä, saan varmasti piakkoin laitettua tänne muutamat kuvat asunnosta ja hiukan jo itse tästä kaupungistakin. Tänään olisi muutenkin tarkoitus lähteä käymään Habaneraksessa, tuolla suuressa kauppakeskuksessa taas uudelleen, sieltäkin tulee varmasti materiaalia :)

Palaillaan seuraavan kerran kuvien kera!

2 kommenttia:

 1. Ollaan jo odotettu suoraan Sinulta tulevaa raporttia... kiertoteitä ollaan saatu pientä tietoa tyyliin hengissä ja kaikki hyvin.

  Muista mitä sanoin ja tekstasin ennen lähtöäsi!
  Me täältä Laurinlahukasta
  *Tintti kovasti huitoo sohvalla, ilmeisesti hänellä olisi Sinulle kovasti terveisiä!*

  VastaaPoista
 2. Noo pikkasen kesti, ei tolla kämpillä olevalla netillä kauhiasti oikeen viitti tänne kirjotella, töissä sitten aina sopivassa välissä :D Huido Tintille takasin :DD

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)