sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Ain laulain työtäs tee..

Pah!! Tänään oli taas huonemylläyspäivä, alkoi sen verran ketuttamaan kun ei huoneessa mahtunut liikkumaan enää kun kaikki oli sikin sokin, joten kerrankin siivosin huoneeni VAPAAHETOISESTI!! Tämähän on jo jonkin sortin saavutus!

Kamaa lähti roskiin aika runsaasti, kaikkea pientä tilpehööriä mitä ei tarvita ja mitkä vievät tilaa komerossa pölyttymässä.


Kävin läpi kynävarastoni ja alla näette kuvia ja hiukan kertomuksia niistä:Tässäpä ovat kaikki puuvärikynäni, yhteensä 152 puuväriä. Näitä on hiukan kertynyt, monessa väriä montaa samaa sävyä, poiskaan en henno heittää kun ehjiä ja käyttökelposia ovat.Kaikki punaiset puuvärikynäni, yhteensä 27 kappaletta. Samaa sävyä on monia, osaa vain yksi.

Photobucket

Kaikki vihreät puuvärikynäni, näitä on 23 kappaletta. Samoja sävyjä muutama, suurin osa erisävyisiä kyniä.

Photobucket

Kaikki keltaiset puuvärini, yhteensä 15 kappaletta. Näistä suurin osa on samoja, vain muutama erisävyinen.

Photobucket

22 sinistä puuväriäni, suurin osa tummista on samoja sävyjä, vaaleimmista taitaa olla vain pari samaa sävyä.

Photobucket

18 ruskean sävyistä puuvärikynää, ei kauheasti eri sävyjä.

Photobucket

Oransseja puuvärejä on valkoista ja harmaata lukuunottamatta vähiten, vain 8 kappaletta. Samoja sävyjä muutama.

Photobucket

14 violetin eri sävyä, nämä ovat niin ihanan sävyisiä kaikki etten tahdo kuluttaa näitä ollenkaan!!

Photobucket

Mustia on 10 kappaletta, kaikki saman sävyisiä. Eipä näistä enempää..

Photobucket

Harmaita on 2 kpl ja valkoisia 3 kappaletta. Näitä on kaikkein vähiten, mutta käytänkin näitä hyvin vähän..

Photobucket

Lopuksi vielä kaikki 10 nelivärikynääni, joissa väreinä ovat keltainen, punainen, sininen ja vihreä.

Seuraavana esittelyssä lyijykynät!! Näitäkin on tullut haalittua sillä tekosyyllä ettei vanhoja löydy ja vanhat ovat liian kuluineita, pitää saada uusia.. Siksi näitäkin on kertynyt yhteensä 69 tavallista lyijäriä + 5 lyijytäytekynää, suurin osa 0.7

Photobucket

Eipä niistä sen enempää..

Photobucket

Jaahas.. Näitä mustekyniäkin päässyt kertymään 12.. Eipä tästäkään enempään :D

Photobucket

19 Stabiloa.. Näitä on yllättävän vähän siihen nähden miten paljon niitä olen haalinut.. Kuka ne söi!!

Photobucket

7 värillistä mustekynää, ei paha.

Photobucket

Rajauskyniä on vain 4!! Ja kaikkia eri paksuisia!! Miten on mahdollista!! Nyt täytyy kauppaan päästä ja äkkiä..

Photobucket)

Tusseja omistan 19 kappaletta, ei taida täsmälleen samaa sävyä löytyä kahta samanlaista..

Photobucket

Yliviivaustusseista sitten löytyykin monta samaa sävyä, näitä on yhteensä 11.

Siinäpä teille varastoni! Tähän ei sitten kuuluneet vielä viivottimeni, teroittimeni, kumini ja kaikkia muu tuollainen.. Alla vielä kaikista kynistä kuva ja sen alla kaikesta muusta tilpehööristä:

Photobucket

Photobucket

Pitäisiköhän aloittaa lakko näiden kanssa ja kuluttaa kaikki vanha alta pois ennekuin saa ostaa uutta?? Mitä mieltä olette, en saa ostaa uusia kyniä ennekuin olen käyttänyt vastaavan samanlaisen pois? Olisin tällöin vastuussa teillekin, enkä vain itselleni..

Tämä ehkä sen takia, että aina kun käyn kaupungissa niin tulee poikettua esim. suomalaisessa ja aina ostettua lisää kyniä, teroittimia tai kumeja, milloin mitäkin tekosyynä että vanha on jo vanha, ei sitä enää voi käyttää..
Kertokaa mielipiteenne!!

Seuraavassa postauksessa esittelen teille kosmetiikkanurkkani vessan syvissä uumenissa!
Sekä ehkä vaatekaappini ja kaikkea muuta mukavaa :D

12 kommenttia:

 1. Ooo love stabilos babilos! ♥♥

  VastaaPoista
 2. Hahaa, kunpa itsellänikin olisi tuollaiset varastot niin ei tarvitsisi vanhempien valittaa siitä, kun pitää ostaa aina vaan lisää kyniä ;DD Taidan piirtää ihan liikaa.. ;)

  VastaaPoista
 3. Plinkk: Juu itse en kauheasti käytä värikyniä, lähinnä piirrän lyijykynäpiirroksia niin värit eivät IKINÄ pääse kulumaan.. Täytyy kai aloittaa väreillä piirtäminen aivan tosissaan :D

  VastaaPoista
 4. Sulla on ollu hauskaa :DD Huomasitko, laitoin oman kuvakkeeni tonne "kultani" -kohtaan ;) Laitoin btw nyt esille sen väkertämäni vaatteen :D

  VastaaPoista
 5. Sadepäivä: Juu huomasin, kiitos siitä!! Kiitos siitä!! Kommentoinkin jo väkertämääsi asua!! :D

  VastaaPoista
 6. Eikä! Et voi nyt olla ihan tosissaan. Kuka saa ikinä koskaan kerättyä noin hemmetisti kyniä. Ei ole mahdollista :o Ja kaikki tallella.. Mulla on aina kynä hukassa koulussa ja kaikkialla. Joka päivä pummaan joltakin kynän enkä kosaan palauta.. Kyllä nyt aikamoiset respectit sulle sinne. :D

  -Pompa

  VastaaPoista
 7. Hei. :) Kävisikö linkkien vaihto?

  VastaaPoista
 8. Heh, kannattaa ehkä rajottaa tota keräystä! :D Mulla on vaa 2 lyijykynää, voisitko lahjottaa oari mulle..? Läppä oli :P Mutta joo, sulla kiva blogi! Lisäänki tän linkkeihin... Juu, ja seuraavaa postausta oottelen ;P Ainii, ja mullaki on noita stabilojen tapasia kyniä, mutta punane ja musta on kuivuneita ja joku on ryövänny multa tummansinisen, et mun pitäs säästää rahaa semmoseen stabilojen jättipakkaukseen, ja haluisin myös semmosia paksumpia stabiloja... Juu, ja sua ei varmaa ees kiinnosta, mutta en ny tienny mihin tunkea tän koska oli ny aiheeseen sopivaa :D Ja nyt häivyn sotkemasta sun kommenttilootaa :P

  VastaaPoista
 9. Hah! :'D Minulla on tapana kerätä vihkoja, ei kyniä. Kyniä kulutan loppuun hetkessä! :''D Ai, kosmetiikkanurkkasi ensi kirjoituksessa, kiintoisaa :'D Minulla ei ole minkäänlaista meikkinurkkaa, vaan minulla on todella niukasti meikkejä. En tykkää/viitsi käyttää paljon meikkiä, kun näytän hyvältä vähissä meikeissä tai ilman :'D Koruja sen sijaan on loputtomasti.. Niin loputtomasti että huh!

  VastaaPoista
 10. Pompa: Kyllä se on vaan mahdollista tälläselle hullulle tavaranhaalijalle!! Pitää hiukan rajoittaa tuotakin :D

  Plinkk: Kyllähän tuo käy!!Muistuta minua jos linkkiä ei näy pe mennessä!

  _pinsku_: Kyllähän tuo kannattaa rajoittaa :D Voisin oikeasti joskus järjestää arvonnan noista pääsisin hiukan eroon niistäkin :D Ite en kauheasti pidä tuosta Stabilojen tusseista, ei vaan oo mua varten :D

  VastaaPoista
 11. Maitis: Itelläni taas koruja on niin vähän että hävettää!! En itekkään kouluun jaksa laittaa kauheasti meikkiä, hyvin niukasti. Pienempänä olin samanlainen, keräilin kauheasti vihkoja, nyt ei ole enää yhtäkään ylimääräistä!

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)