lauantai 27. maaliskuuta 2010

P-A-T-J-A..

ja tyyny, mä sanoin niin ja selväks tein, me mennään maalla naimisiin, en enää lähde kaupunkiin, sä olet kaunistunut niin, en tiedä kuinka sanoisin sen paremmin...

Näillä mennään tänään! Eli siis sain torstaina uuden patjan, petarin ja sen päällisen sekä uuden tyynyn. Rakastan kaikkia!! Patja on juuri sopivan kova, ei kuitenkaan liian kova ja tyyny on niska-hartiaseudun uusi rakkaus, ei ole hartiat enää jumissa (toivottavasti) viikon käytön jälkeen kun muutamakin yö saa jo aikaan ihmeitä!
Eikö muka muuta? No tietenkin on !!!!!

Joten tänään, lauantaina, käväisin siis JKL:n Paviljongin elämysviikonlopussa, jossa on Vapaa-aika-, Muoti ja hyvinvointi-, Kirja- sekä Viini-messut! Kävin jokaisessa hallissa, ja pakko sanoa että tein muutamat ostokset.. Muutamat hyvät ja muutamat huonot. ;)

Ensinnäkin, sain aivan hullun määrän erilaisia esitteitä, heitin turhat pois mutta säästin kaikki jotka koin tarpeellisiksi;

Photobucket

Mukaan tuli siis
- Muotipäivien esite + FUSHOPin eturkortti
- JKL:n Kaupunginteatterin esite + messutarjous
- .. sekä muutama muu ei-esite

Photobucket

Ostin myöskin Ziaja Natural Olive-käsivoiteen, 80 ml. Aivan ihana tuoksuinen, muistuu mieleen jotkin ihanat saippuat mitä pienempänä käytin.. Käsiin imeytyessään vielä enemmän namnam!! Tämä on siis luonnonkosmetiikkaa ja on koostumukseltaan oliiviöljyyn pohjautuva rasva, joka ravitsee, pehmentää ja suojaa käsien ihoa.

Tämän mukana tuli vaikka mitä!
- Goat's Milk Day Cream 10ml
- Natural Olive Cream 10ml
- Orange Butter - kermainen suihkusaippua 7ml
- Olive Body Butter - vartalovoi 7ml

Photobucket

Messutarjouksena Suomalaisen kohdalta tarttui mukaan Rick Riordanin Percy Jackons Salamavaras hintaan 11.95. Tämä on ollut tarkoituksena ostaa jo pitkään, mutta nyt kun kerran olin edes hiukan varoissani niin päätimpä tämän hankkia! Kirjoittelen kokemuksia tästäkin!

Kanta-asiakas kun olen niin mukaan sain Ron McLarty:n Polkupyörällä ajamisen taito. Tästäkin kommenttia myöhemmin!

Mutta sitten siihen huonoon asiaan; lankesin! Ei, en ostanut näitä, SAIN nämä! Nämä?No tietenkin kaksi uutta mustekynää..

Photobucket

Pyydän syvästi anteeksi ja lupaan kuluttaa entistä ahkerammin mustekyniä!

Plus sitten tietenkin linkitän Plinkk:in ja Suden sekä Valkkarin!

Ensi kerralla taas jotakin muuta!!

5 kommenttia:

 1. Hehe, kivoja ostoksia löysit :) Mustekyniä! Saisit antaa niitä tänne päin, ne kuluu täällä hetkessä :D
  Tuo Salamavaras kirja on varmaan mielenkiintoinen. Olen itsekin ajatellut ostaa sen, mutta eipä ole tullut ostettua :)

  VastaaPoista
 2. En ole vieläkään päässyt aloittamaan tuota Salamavarasta kun on ollu niin kiire! Jospa tänään sitten!

  VastaaPoista
 3. Kirjamessut?? Eipä sitten mulle oo kerrottun mitään sellasista :<<< Joo, tota Salamavarasta suosittelen. Ite oon lukenu sen ja kolme seuraavaakin sarjan kirjaa ;D

  VastaaPoista
 4. Spring: Ite en oo vieläkään päässyt aloittamaan tuota kirjaa, olen vain väsännyt äikän puhetta nuorten masennuksesta.. Ei siinä mitään, hyvin mielenkiintoinen aihe ja näin, muttei sitäkään nyt aivan koko aikaa jaksaisi värkkiä!

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)