tiistai 16. maaliskuuta 2010

Tylsiä testejä + Metsävisa + Uusi ulkka!

Pah, ei näillä testeillä ole mitään rajaa!! Nyt saatat kysyä että millä testeillä? No tietenkin niillä joiden koekaniiniksi jouduin 29 muun koulun ikätoverini kanssa!!

Nämä testit liittyvät koulujen taideaineisiin, eli musiikkiin, kuvataiteeseen ja käsityöhön.

Tänään, 16.03 oli testien ensimmäinen osa, joka toteutettiin luokassa istuen 90 min ajan putkeen, ilman mitään taukoja ja koko ajan kirjoittaen.. Saimme eteemme ison vihkosen, joka kuului täyttää ja jossa testattiin mitä muistimme/tiesimme kustakin lajista. PAH! Tämän tekemiseen meni aivan hullun kauan, ja niin mahdottoman tylsää!!

Ei sentään yhtä tylsää kuin tämä seuraava vaihe; väritämme palluroita lomakkeeseen, jonka vastaukset katsotaan juuritäytetystä vihkosesta! Tätä se toinen puolikas ajasta + itsearviointi päälle!! Maailman tylsintä puuhaa.. Tässä muuten oli vielä niin että kone tarkistaa vastaukset optisesti (?) joten kun värität soikion muotoisen palluran niin tarkistat sitten vielä päälle ettei ole jäänyt yhtäkään kohtaa pallurasta värittämättä / palluran reunojen yli ei ole mennyt väriä!!

EI JESSUS!! Mikä on tälläisen kidutuksen idea?! Kysyn vaan!

No kuitenkin, ei tässä vielä kaikkia; aamusta, heti ensimmäisellä tunnilla oli Metsävisa, kaikille ysiluokkalaisille tarkoitettu visa jossa on kaikenlaisia luontoon liittyviä kysymyksiä/tehtäviä.. Ja tämä vaikuttaa meidän koulussamme numeroon, eipä vaikuta missään muussa koulussa..

Hyvin testintäyteinen päivä, + sitten vielä loppupäivästä tehtiin jotain kuullunymmärtämisen harjoituksia englannissa, niin helppoja ettei niitä jaksa tehdä!!

Ja huomenna sitten on vielä 3 asti koulua + sama 90 min testi SAMOISTA AINEISTA!! Siitä kuitenkin valitusta lisää huomenna!

Olet muuten mestari jos jaksoit lukea tämän postauksen loppuun!

EDITT// Jep, eli haeskelin tuolta joltakin sivustolta uuden ulkoasun, ne pallurat eivät miellyttäneet kauaa :D Ainiin, copyt tästä ulkasta näkyy tekstiosien alapuolella, katsokaa sieltä :D

Ompas tänään ollut pallurantäyteinen päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)