perjantai 19. maaliskuuta 2010

Sokkarin 3+1-päivää!

Vau, vaikka olikin vain n 1h aikaa shoppailla Sokkarilla niin kyllä sieltä silti ehti mukaan tarttua muutama pikku päivän piristys :D Sokkarilla kävin siis eilen, torstaina!

Tässäpä kuva kaikista:

Photobucket

Alla sitten kuva kaikista erikseen!

Photobucket


Mukaan siis tarttui Mavalan kynsilakanpoistoaine, edellisessä oli vielä jämät jäljellä (jotka käytän tietenkin pois ennen tämän avaamista!) mutta en voinut riskeerata aineen loppumista kesken lakanpoiston!

Photobucket

Toinen joka mukaan tarttui oli Lumenen Natural Coden aurinkopuuterin ja poskipunan yhteispaletti, hyvin halpa ostos, mutta silti hintansa väärti!

Photobucket

Kolmantena oli melkeimpä jo alihinnoiteltuun hintaan saatu Freemanin Facial Clay Mask. Tuotteen tuoksu ei ollut aivan yhtä hurmaava kuin joidenkin muiden kokeilemieni samanlaisten tuotteiden, mutta jälki korvasi tuoksun tullen mennen!! Iho jäi ihanan tuntuiseksi! Ja paras asia on että Freemanin tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla!

(KUVA PUUTTUU!!)

Neljäs oli kuvasta puuttuva Lumenen Silmämeikin pohjustusvoide, tämäkin alennuksessa joten oli pakko saada kun aikaisempaa vastaavaa ei löytynyt varastoista! Tästä lisää juttua myöhemmin!

Photobucket

Viidentenä oli Cliniquen 10€ pussukka joka sisälsi pienikokoiset Redness Solution soothin cleaserin, Redness Solution daily protective base SPF 15 ja Redness Solutionin daily relief creme. Näistäkin juttua myöhemmin!

Ja loppuipa yksi hoitoainekin eilen!

Photobucket

Loppunut tuote oli Wellan Balsam Extra Volume-hoitoaine. Pidin paljon, jätti hiukset saman sarjan shampoon jälkeen ihanan sileiksi, muttei kuitenkaan liukkaiksi!

Huomenna saankin uuden tyynyn!! On ollut nyt pari viikkoa hartiat niin jumissa ettei mitään rajaa! On joutunut jättämään salilla käsilihaksien teon hiukan vähemmälle kun ei ole kärsinyt kivulta nostella puntteja.. No, toivottavasti uusi tyyny (ja toivottavasti patja) auttavat asiaa!

Kuvat on sitten otettu huonommalla (kivikautisella) kamerallani joten laatu on sen mukaista!!

Kirjoittelemisiin!

2 kommenttia:

  1. Linkitys käy, tottakai! :) Linkittelenkin sinut tässä pian :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, laitakin sinut nyt heti linkkilistalle ennenkuin unohdan!

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)