perjantai 26. maaliskuuta 2010

Kulutusta!

Wooooooowww!! Aploodeja miulle! Eli siis, sain kulutettua yhden mustekynän loppuun!! Olen hiukan ylpeä itsestäni, nyt niitä on jäljellä enää 11!

Alla kuva, oli yksi lemppareistani.


Photobucket

Pidin erityisesti siitä että mustetta tuli heti kun kynän painoi paperiin ja kynä oli niin pieni että mahtui jopa hyvin taskuun jos ei koko penaalia jaksanut rahdata mukana. Yksi ainoa huono puoli oli se että korkki ei meinannut pysyä kiinni..


Meillä muuten on koulussa aina kerran vuodessa tälläinen "liikennevalopäivä", jolloin puetaan vihreää jos ollaan vapaita, keltaista jos on kohde kiikarissa ja punaista jos ollaan varattuja (eli siis seurustellaan jonkun kanssa).
Ongelma on tämä; en omista MITÄÄN vihreää!! Enkä kyllä keltaista enkä punaistakaan, muttei niistä sen enempää. Kellään ideoita mistä saisin nyt ja heti vihreää (edes asustetta?)
Ainii, mustaa on sitten aivan turha ehdottaa, epävirallisesti se tarkoittaa selibaattia ;D

Mitenköhän olisi sininen tai violetti?

7 kommenttia:

 1. Hohoo, hyvä hanu, hieno suoritus! Nyt voit ostaa kaks uutta kynää ton yhen loppuneen tilalle, niin et koskaan pääse kynistäs eroon ;D Tohon liikennevaloon en osaa sanoa mitään, osta sammakkopehmolelu ja kiinnitä se rintaan? 8-----D
  noei. :P Laita jotain noista neljästä väristä poikkeavaa, esim just sinistä tai öö...oranssia :D

  VastaaPoista
 2. Juu menenkin heti huomenna ostamaan kaksi uutta mustekynää varsmistaakseni etteivär vahingossakaan pääse loppumaan XD Juu, taidan laittaa jotakin sinistä tai violettia päälle.. Tai sitten ompelen tuon sammakon ja kiinnitän sen rintaan :D Sullon kyllä aina maan parhaat ideat!

  VastaaPoista
 3. Aplodeja ;DD Täällä tulee kulutettua mustekyniä todella nopeasti, on sen verran piirtäjiä tässä talossa :)
  Liikennevalopäivä... en keksi oikein mitään. Tuo Sadepäivän sammakkoidea on kyllä hyvä :'D

  Niin, ja muistuttaisin vielä siitä linkkien vaihdosta. Ei mitään kiirettä, kunhan vain muistutin :)

  VastaaPoista
 4. mä suosittelen, älä laita sinistä tai violettia! :D

  VastaaPoista
 5. Hei mä keksin! Ota joku noista sun kangastusseista, joku vanha paita katso siihen ja kirjoita siihen paidan selkään: "Tämä paita on vihreä."

  Univelat. <3

  VastaaPoista
 6. Plinkk: Juu, linkitän sinut nyt heti samalla kun Suden ja Valkkarin :D

  Ronja: No mitäs sitten!!! Taidan laittaa juurisaamani Vihreät, De Gröna-rintamerkin! Mutta miten muuten kun ei ole mitään vihreää!!

  VastaaPoista
 7. JIA: Oikein hyvä idea!! Pitää vielä kehitellä :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)