torstai 8. huhtikuuta 2010

Harrastuksia!

Hyvinkin moni ihminen harrastaa edes jossakin elämänvaiheessaan jotakin; osa lukemista ja osa datailua (XD)

Itse olen melkein koko pienen ikäni ollut jotekin sidoksissa lentopalloon, kirjoihin, simssiin ja datailuun. Enimmäkseen lentopalloon.

Lentopalloa aloitin aktiivisesti vasta pelaamaan olisiko ollut kolmosluokalla? Kuitenkin, ennen tätä pelailin kotona isäni kanssa pihassa nurmikolla, ilman verkkoa. Isäni siis on pelannut lentopalloa itsekin aivan tenavasta asti, joten hän kyllä iskosti perushommelit jo pienenä kallooni.
Kuitenkin, viime syksynä lopetin lentopallon aktiivisen pelaamisen. Miksikö? Niin, no, tätä ei kukaan tiedä paremmin (itseni lisäksi) kuin pari muuta kaveriani jotka lopettivat samaisesta syystä: pelistä katosi kaikki harrastusmielisyys ja huumori, uuden valmentajan tilalle tuli uusi (kuitenkin hyvä tyyppi) ja joukkueen yhteishenki ei enää ollut kohdallaan. Vika ei ollut kenessäkään henkilökohtaisesti, pelaajien kemiat vain eivät oikein kohdanneet.
Nykyään käyn pelaamassa lentopalloa kahdesti viikossa kuntolentopallossa, maanantaisin ja torstaisin. Hyvinkin mielenkiintoista, kunhan kaikki vain jaksaisivat (pystyisivät) liikkua XD

Kirjoista ei kovinkaan paljoa asiaa ole, niitä on tullut luettu hyvinkin monia, en edes muista kaikkia.. Kaikki Potterit ja osa Dan Brownin kirjoista kuitenkin.

Sims sen sijaan on ollut melkeimpä suurempikin osa harrastusrintamaani kuni lentopallo. Tästä joskus myöhemmin lisää! Samoin kuin datailusta ja nettielämästäni!

Ja muuten Citizen, linkitän tarinasi kunhan ensin näen sivuni linkin sivuillasi!

Kysynkin siis; mitä te harrastatte?

5 kommenttia:

 1. joo, olenkin saanut kuulla tuosta lentopallo-ongelmasta, mua harmittaa teidän puolesta. :(
  Mutta, itse harrastan tanssia kerran viikossa, pianonsoittoa itse kotona, kosmetiikkajuttuja, lukemista (luen dekkareita jne. potterit on parhaita! ♥), musiikin kuuntelua, laulamista ja bloggailua! :D

  VastaaPoista
 2. Hiihuuhaa, mää harrastan lasketteluu ja tanssia :-D En jaksa oottaa et tulis noi 'coming' postaukset ;P

  VastaaPoista
 3. Hehee, tykkään lueskella tätä blogiasi! :) Vastaisin tuohon kysymykseen, että muodostelmaluistelua harrastan ja nyt kun kausi tämän kuukauden sisään loppuu, lopetan luistelun kun vapaapäiviä on vain yksi viikossa.. Joo ajattelin sitten ruveta harrastamaan hiphoppia, käymään salilla, joogaamaan ja reenailemaan tuota skeittausta ja snoukkausta parempaan suuntaan. :D Hehe, kiva romaani, itseppähän kysyit.. :P Juups, mutta näkyillään! Tulen taas pian vierailulle uusien bloggailujen toivossa :)

  - Pompa

  VastaaPoista
 4. Le-lentopalloon? Mää harrastan sellon soittoa, uintia ja tennistä (eka on kauhein :P) Hyyyväää jatkoa ~Loskis
  P.S Outoa etten täyttänny kommenttitilaa xD

  VastaaPoista
 5. ronja:Kiitokset kommentista, aika paljon harrastat kaikkea (osasta en edes tiennyt :D)

  _pinsku_: Kiitokset kommentista, coming-postaukset ovat edelleenkin työn alla, sillä niistä tulee hiukan laajempia postauksia!

  Pompa:Kiitosket sinullekin kommentista! Wow, yksi vapaapäivä.. Ei riittäisi mulle mitenkään!

  Loskalumi: Kiitokset kommentista! Paljon itsekin harrastat, kaikki ovat mielenkiintoisia!

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)