lauantai 24. huhtikuuta 2010

Raitaa ja routaa

Ulkona on kyllä surkein keli ikinä; on huhtikuun loppu, 24 päivä ja ulkona sataa LUNTA! Toivotonta, ei se kevät näytä sieltä kunnolla ehtiä tulemaan ennen kesän alkua.. En siis päässyt tänään lenkille (=ei huvittanut lähteä tarpomaan löllössä)

PLUS tietenkin olen kipeä. Perjantain olin poissa koulusta aivan suunnattoman kurkkukivun, päänsäryn, nuhaisuuden sekä yskän takia. Yskää on jatkunut jo yli viikon, ärsyttävää kun kurkku kuivuu koko ajan. Siitepöly ja hiekkapöly saattaa vaikuttaa ratkaisevasti siihen yskäänikin. Olen siis molemmille allerginen. Sekä huonepölylle myöskin, olen vain aika laiska siivoamaan :D Perfektionisti, mutta silti sottapytty!

Parisen viikkoa sitten kävin perheeni kanssa uudessa Keljon "kauppakeskuksessa" (=Cittarissa) ja mukaan tarttui allaoleva ihanuus:


Rakastuin totaallisesti, on sinistä ja on valkoista ja hiukan ruskeaa sekä mustaakin! Lisäksi tässä on juuri sopivan kokoiset "kantohihnat" (mikä niiden oikea nimi nyt taas oli :)) ja juuri sopivan tilava vaikkapa vähän raskaammankin päivän koulukirjoille! Ainoana huonona puolena voisi pitää sitä että tämänmallisen laukun kanssa yleensäkin on vaikea ajaa polkupyörällä. Muuten rakastan! Eikä tämä maksanut kuin vaivaiset 7€ alekorista! Miten tälläinen ihanuus on voitu päästää alekoriin?? No, aina parempi minulle!

Kosmetiikkakomeroni tarkempi katseleminen tulee pienemmissä postauksissa, esim. vaikka kasvovedet erikseen, kosteusvoiteet erikseen jne. U get the point!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)