sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Kasvovedet

Tällä kertaa esittelyssä kosmetiikkanurkkani kasvovedet, ruhtinaalliset 3 kappaletta!


Ensimmäisenä rivissä Erisanin Alkoholiton kasvovesi, toisena Lumene Balancing Toner ja kolmantena Nivea Visage Young-sarjan Fresh Up Toner.

Erisanin alkoholiton kasvovesi on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle ja se on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Ei sisällä minkäänlaisia hajusteita tai väriaineita. En rupeaisi tätä pintakuivalle sekaiholleni mitenkään erityisesti kehumaan, on silti aivan perusmukava kasvovesi joka puhdistaa ihan kohtuullisesti. Tätä käytän yleensä silloin kun ihoni on todella pintakuiva ja saattaa talvella jopa hilseillä, tehoaa oikein mukavasti Erisanin puhdistusgeelin kanssa. Ihohuokosissa en ole huomannut muuta kuin suurentumista, jota en aamuisin todellakaan halua!

Seuraavana syyniin pääsee Lumene Balancing Toner-kasvovesi, jolle annan oikein paljon krediittiä!! Käytän tätä vain aamuisin kun olen puhdistanut ihoni talvisin ensin jollain muulla kasvovedellä (vaikkapa Erisanin) jotta olen saanut yön jäljet pois. Tämä on tarkoitettu rasvoittuvalle/sekaiholle, mutta kyllä tätä mielestäni voi käyttää normaali-ihoisetkin. Herkkäihoisista en mene vannomaan.

Mielestäni tekee mitä lupaa; jättää ihon sopivasti mattapintaiseksi ja pienentää ihohuokosia huomattavasti! = Kaikki mitä tarvitsen kasvovedeltä! Ostan toistekin!


Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, on Nivea Visage Young-sarjan Frehs Up Toner. Mukava suihkepullo, josta ei kuitenkaan tule liikaa ainetta. Tätä en aivan pelkiltään suosittelisi kenellekään kasvovedeksi, puhdistusteho ei omalla ihollani riitä edes Erisanin tasolle. On ehkä hiukan liian laimeaa.

Tämä lupaa pienentää ihohuokosia, jättää ihon mattapintaiseksi ja antaa raikkaan tunteen. Raikas tunne on ainut minkä oma ihoni tästä saa irti.

Toisaalta taas tämä laimeahko suihkepullollinen kasvovesi käy hyvin meikkivoiteen pinnan tasoittajaksi, erityisesti talvisin voiteen läpi näkyville kuiville kohdille jolloin tätä suihkautetaan suoraan kasvoihin noin kyynermitan päästä ja annetaan vaikutta, ja voila!, hetken päästä kuivat kohdat eivät näy läpi ja ovat siloittuneet!


Tältä näyttää siis kosmeettianurkkani kasvoveden osuus, ei mitenkään ihmeellinen mutta kyllä sillä tulee toimeen! Kohta tosin on uuden kasvoveden ostoaika kun meinaa vanhat loppua, kuvat ovat parin viikon takaa ja aineita on mennyt mukavasti loppua kohden useampikin!

2 kommenttia:

  1. Ooh, en jaksa oottaa että tää tstä jatkus :--D Taidan ostaa tota Lumenen kasvovettä ;D Paljos makso? Vanhemmat ei meinaan suostu maksamaan mun ihonhoito tarpeita -_-' Mutta siis juu, ja uutta postausta odotellessa... P.S. Mun blogiin pitäs tänään tulla uus kirjotus, en oo varma, jos kameran akku suostus lataa kunnolla nii sitte :-)

    VastaaPoista
  2. _pinksu_: Eivät nuo Lumenen ihonhoitotuotteet (varsinkaan kasvocedet) yleensä omaisuuksia maksa, korkeintaan kympin, jos sitäkään. Riippuu mistä ostat! Käynkin kurkkailemassa blogiasi!

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)