torstai 15. huhtikuuta 2010

Pääsykokeet...ko?

Hui!! Sain tänään tuon JAO:n pääsykoekutsun! Kutsussa luki että missä ja milloin kokeet ovat, mitä niihin sisältyy ja mitkä ovat ennakkotehtävät..

Nyt iskee paniikki, on nimittäin vain tasan 3 viikkoa aikaa ennakkotehtävien tekemiseen ja niitä on aivan hulluna.. Onneksi aiheena on valokuvaus joten ei ole ongelma..

Toisaalta en taas haluaisi mennä ollenkaan tuonne kokeisiin, tekisi mieli vain jättää lappu siitä ettei mene mutta toisaalta sitä sitten katuu tämän jälkeen.. Hankala homma.

Päätin kuitenkin tuossa pari minsaa sitten mennä, ei tuo ole niin paha.. Jos en pääse sinne niin menen sitten jonnekin muualle, pidän välivuoden tai meen vaikka jälkihaussa Petäjäveen lukioon, sinne pääsee aina :D

Kerron sitten tarkemmin kun tiiän mitä siellä tehtii :D

3 kommenttia:

 1. oii, mä en saanu sitä kutsua vielä, toivottavasti se tulee pian! Mua pelottaa ihan sikana etten pääse sinne kouluun, mutta toivotaan parasta! Ja onnea kutsun saannista! ♥

  VastaaPoista
 2. Onnea :) Toivottavasti sitte pääset.

  VastaaPoista
 3. Ronja: Kyllä se sieltä tulee! Ja kyllähän sä sinne pääset, oot just sopiva siihen! Mullekin pitsä tulla sieltä vielä se koelappu..

  Spring: Toivotaan parasta :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)