sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Kellään?

Heips taas!!

Tälläinen lyhyt pikapostaus, olen nimittäin yrittänyt metsästää kirjoja koko viikon ja viikonlopun, huonolla menestyksellä.. Nyt siis kysynkin, että onko teillä tätä kirjasarjaa (mitään näistä)


Himoshoppaajan salaiset unelmat - kirjaa ja sen seuraavia osia? (Kirjoittaja Sophie Kinsella)

Jos jollakin on ja olisi valmis niistä luopumaan, ostaisin ne enemmän kuin mielelläni! Jos on niin kommentoi tähän ja jutellaan sitten s-postilla enemmän! :))

PS. Niitä ostoksia joista mainitsin joudutte odottamaan hiukan kauemmin, kamerasta on akku loppu + pääsen huomenna vasta 4 aikaan koulusta joten saatte postauksen varmaankin tiistain tai keskiviikon aikaan!

2 kommenttia:

  1. Toi kirja sarja kuulostaa kivalta... Vois itekki metsästää tota :D Mutta yksi kysymys: Milloin teet kuun ihastukset-postauksen? Toivottavasti pian! :D

    VastaaPoista
  2. Tein justiinsa Syyksuun ihastukset, tän kuun ihastuksia ei oo vielä kun kaks joten ootan että niitä ilmaantus pari lisään ja sitten teen :DD

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)