perjantai 15. lokakuuta 2010

Kuun ihastukset - Lokakuu

Tämä kuu alkoi jotenkin aivan oudoissa merkeissä, sillä heti ensimmäisenä päivänä löysin jo ihastuksen aiheen! Tosin tämä kuuluu toki aivan jokaiselle kuukaudelle vuodessa, mutta joka tapauksessa hoksasin sen laittaa vasta tähän postaukseen. (Jaarittelu siis loppukoon ja itse aiheeseeen..)
 • Kaverit oli tämä aivan ensimmäinen asia joka tuli mieleen kuun alkaessa! Erityisesti Ronja (Feels good - maybe), Katri, Iida ja Salla! Toki muitakin on, mutta erityisesti he neljä ovat jotakin erikoista joita ilman en voisi oikein elää. En nimittäin omista montaakaan hyvää kaveria, tuon lisäksi vain pari kappaletta (vaiko yksi, en ole varma..) 
 • Marabou-suklaa, maku appelsiini-krokantti on aivan jumalaisen hyvää!! Jos ette ole vielä omaa osaanne tästä maistaneet niin heti sitä ostamaan tai kaverilta pummimaan! Tulette aivan yhtä sekopäisiksi (hyvällä tavalla) kuin minä kun saatte tätä suuhunne! Appelsiini ei maistu sille hedelmälle, vaan aivan suklaa-appelsiinille.. Ei tätä voi edes selittää!! 
 • Roosa nauha-kampanja on tässä kuussa erityisesti ollut itselleni paljon pinnalla, onhan Lokakuu virallinen rintasyövän vastainen kuukausi! Ja pukeudu pinkkiin päivä 15.10 (perjantai) oli muutenkin hauska, näin parit hyvät asut matkalla kouluun :)) Itse osallistuin vain pitämällä pinkkiä kaulahuivia, pinkkiä villasukkia ja muutenkin kassissani kiinni aina olevaa Roosa nauhaa. (Kannattaa ostaan, maksaa vain 2€ ja osa menee hyväntekeväisyyteen!)
 • Huivit ovat tuttu ja turvallinen lisä näin syksyn ja talven tullen! On niin ihana kääriytyä oikein isoon kolmiohuiviin kun on lähdössä ulos ja antaa sen vain lämmittää. Välillä en malta ottaa huiveja edes sisällä pois! (Tänään muuten olen menossa ostamaan yhden kolmiohuivin lisää!) Voisin tehdä huiveistani joskus postauksen, ne kyllä ansaitsisivat sen!! :))
Siinäpä ainakin ihastuksen Lokakuun alkupuolelta, katsotaan mitä loppukuu tuo tullessaan! :))

Mistäs te tässä kuussa tykkäätte erityisesti?!?
(Ja muistakaa pukeutua pinkkiin tänään! :D)

  5 kommenttia:

  1. ite tykkään tässä kuussa tuubikaulahuiveista ja pandan kultainen crips suklaasta ja tietty LUMESTA :D:D ♥

   VastaaPoista
  2. Lumi on ehdoton juttu! Tänää tai pikemminki eilen tuli lunta niin et pysy melkeen koko päivän mut nyt on jo ihan sulaa. Ja mulla ei ollu mitään pinkkiä... Paitsi mun hiuspinnissä on pinkkejä palloja... Mut sekää ei ollu mulla koko päivää... :D

   VastaaPoista
  3. lumesta tykkään sekä myös huiveista :D Tänään mä olin ihan täydellisen pinkki: pinkki paita, pinkki huivi, pinkit villasukat..

   VastaaPoista
  4. Minen vielä tässä kuussa tykkää lumesta kun se on niin märkää :DD Ehkä sitten ens kuussa kun se kirskuu eikä lotise kenkien alla! :D Kävin tänään muuten ostaan sen kaulahuivin, siitä kuvaa tulossa vaikkapa pain postauksen sisällä! :DD

   VastaaPoista

  Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

  Kiitos kommentistasi! :)

  In English or in Finnish, please :)