lauantai 23. lokakuuta 2010

Syyslomaviikko..

Tämä viikko on ollut niin mielenkiintoinen ja täynnä mahtavia kokemuksia, etten tiedä toista!

Alkuviikko ma ja ti meni sairataessa eikä tullut tehtyä oikeastaan mitään.. Keskiviikkona sitten oli 12 hieronta ja kolmen maissa lähdettiin hakemaan äiskä töistä ja siitä ajamaan Tampereelle. Käytiin kattomassa Vuonna 85 REMIX (todellakin suosittelen jos tykkäätte yhtään kasikyt-luvun suomalaisesta musasta eli Popedasta, Epusta tai Juicesta!!!) joka oli aivan mahtava kokemus, ei tätä voi edes sanoin kuvailla, se on pakko kokea!! Ja menomatkalla näin vielä kaksi kaveriani jotka olivat samalla huoltsikalla kun tulivat Ideaparkista ja Ikeasta! Tuo Vuonna 85 REMIX oli vielä Sing-along-esitys, jossa sai laulaa mukana mutten ikäväkseni voinut kun kipeä olin.. + Erityisesti Sami Hintsanen (Tartu Mikkiin - TV2) tekee tässä aivan mahtavan roolisuorituksen, kiitokset hänelle ja koko tuotantoryhmälle! (On muuten jo neljäs vuosi kun Vuonna 85-musikaali menee!)

Torstaina näin pitkästä aikaa kaveriani Ilonaa ja ei-niin-pitkästä-aikaa kaveriani Ronjaa, joiden kanssa käytiin kaupungilla pyörimässä ja mukaan tarttui tekonahkatakki ja suoristusrauta (vanhempien rahoja kun molemmat oli muutenkin ostoslistalla!) + kipaistiin kahvilla Coffee Housessa.

Eilen sitten olin muuten kotona, illasta lähdettiin kaupunkiin. Kävin vanhempieni kanssa syömässä ja katsomassa elokuvan Napapiirin sankarit (suosittelen tätäkin, yleensä en suomalaisista elokuvista välitä mutta tämä oli mahtava!) sillä aikaa kun pikkuveljeni oli kaverinsa kanssa keikalla. (Bändejä en tiedä kun ei jaksa kiinnostaa XDD)

Tänään olen taas ollut kotona, dataillut, syönyt ja katsonut leffan Music and Lyrics (Sävel ja Sanat) jossa on pääosissa Hugh Grant ja Drew Barrymore! Mahtava tämäkin! Tänään katson vielä toisen elokuvan kun muu perhe lähti toisen kaveriperheen luo kylään, itseäni ei jaksa kiinnostaa. + Tuon toisen leffan päälle vielä katson eilisen Tartu Mikkiin -jakson ja fanitan Hintsasta :DD

3 kommenttia:

 1. Hitsi haluisin päästä kattoo sen napapiirin sankarit- leffan... Täytyy suostutella joku mukaan... :D

  VastaaPoista
 2. Kannattaakin, itsekin tykkäsin! Hyvää huumoria ja hienoja juonenkäänteitä. Unohtamatta komeita miehiä :DD
  Sori, mainostelen tääl Hanun puolesta :DD Hyvä blogi muuten! En kommentoi, mutta luen kuitenkin :))

  VastaaPoista
 3. Honey kertoo jollekin kaikki kehut mitä morjens kertoi niin eiköhän heltiä joku mukaan! :DD Kiitokset morjens :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)