keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Kuun ihastukset - Lokakuu vol. 2

Näistä tulikin vielä toinen postaus, aikasemmassa oli periaatteessa alkukuun ihastukset, tässä on sitten loppukuun.. Mutta aloitetaan!
 • Elokuvat ovat tässä kuussa taas olleet paljon pinnalla, erityisesti syysloman aikaan jolloin tuli katsottua vaikka kuinka monta leffaa! Nyt olen löytänyt pari uutta suosikkia; Love Actually (Rakkautta vain) joka on valmistunut jo vuonna 2003 ja tämä on pitänyt kattoa aikasemminkin mutten ole saanut aikaiseksi ja välillä se on sitten jäänyt. Nyt kuitenkin katsoin tämän ja rakastuin, tässä näyttelee koko loistava mieskaarti: Hugh Grant, Colin Firth ja Alan Rickman! Mitä muuta voi toivoa? Toinen on Music and Lyrics (Sävel ja sanat) joka on vuodelta 2007 ja tässäkin näyttelee Hugh Grant (huomaa että tykkään kyseisestä näyttelijästä XDD). Kannattaa!! :))
 • Lämpö. Tämä saattaa jostakin kuulostaa oudolta, mutta syksyn ja talven tullen minusta tulee aina vilukissa. Tänä vuonna aoitin käyttämään villasukkia jo elokuun lopussa!! Rakastan tulla kotiin, keittää kupillisen kahvia ja kääriytyä peittoon ja katsoa telkkua tai jonkin leffan! Suorastaan rakastan! :))
 • Musiikki on auttanut pääsemään muutamasta ongelmasta joista en ole teille puhunut, ja nämä ovatkin niin henkilökohtaisia asioita etten niitä ala täällä puimaan. Kuten jo kerroin, syyslomalla kävin katsomassa Vuonna 85 REMIX-musikaalin Tampereella ja tykkäsin aivan sikapaljon, suosittelen kaikille jotka tykkäävät yhtään 80-luvun musiikista! (Josta siis itse tykkään aivan älyttömän paljon ja toivonkin, että olisin elänyt tuona aikana!)
Näitähän tuli tässä kuussa ihan hyvin, luulin että saldo jäisi vähäiseksi.. Onneksi luulin väärin! :DD Mistäs te tässä kuussa tykkäätte!?
--------------------------------------------------------------------------
Huomenna muuten on sellainen päivä, etten mene kouluun ollenkaan kun sain tänään jo tehtyä kaikki huomisen päivän hommat! Tosin lähden kyllä yhden linkillä kaupunkiin tapaamaan kaveria, saanpahan silti nukkua pitkään! Enkä pidä mahdottomana sitä että kävisin moikkaamassa ex-luokkalaisia tuolla vanhalla koululla! Saa nähdä! :D

4 kommenttia:

 1. No mä tykkään ainakin...öö...elokuvista kans mut tykkään niistä kyllä ihan joka kuukausi... :D Ja sitten tietenkin tee. nams. :P

  VastaaPoista
 2. Mullon kestosuosikkeina kahvi, leffat ja mukavuus, joten niitä en erikseen mainitse :DD Tosin leffat mainitsin tässä kuussa erityisesti sillä ne ovat olleet erityisesti esillä! :DD

  VastaaPoista
 3. en tiiä mistä tykkään...ainakin villasukista:D Mulla ois nyt postaus!

  VastaaPoista
 4. Villasukat <33 Ja nään ne postaukset edelleenki Hallintapaneelista :DD

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)