tiistai 26. lokakuuta 2010

Viikon töysäykset - vko 42, 2010

Eipä tullut omia rahoja tuhlattua ollenkaan, vanhmepien rahoja meni kyllä uuteen suoristusrautaan ja uuteen takkiin!

Remingtonin suoristusrauta olisi oikeasti maksanut Sokkarilla 45e mutta kun oli joku Remingtonin oma konsulentti paikalla nii sai -15% joten hinnaksi jäi joku hiukan päälle 38 euroa. Mallin nimi on Wet2straight.
 Täytyy kehua sen verran että suoristin hiukseni aamulla ja ne olivat aivan piikkisuorat vielä seuraavan päivän iltanakin! En tässä välissä suoristanut hiuksiani uudelleen kertaakaan! Tämä verrattuna vanhaan suoristusrautaan voittaa todellakin 100-0! (Kuva)

Takki puolestaan on tekonahkaa, aivan ihana musta takki! Maksoi 29.90 Sokoksella, joten ei ollut edes pahan hintainen kun tuollaista olin niin kauan jo metsästänyt! ;)) Tästä ei ole edes sokoksen sivuilla kuvaa, mutta kaikki tietävät miltä perus nahkatakki näyttää :))

Eli oikein hyvä viikko siis, ja anteeksi kun postauksen tekeminen venyi! Nytkin täytyisi tehdä jo enkun tehtäviä ja venytellä, ei vain viitsisi millään! :))

3 kommenttia:

 1. Kivaa kun sait hyvän suoristusraudan :) kiva postaus myös ;) mulla ois muuten postaus, ois kivaa jos lukisit ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvännäkönen suoristusrauta. :)

  VastaaPoista
 3. Evening, lukaisinkin sen jo :))

  Honey, kerrankin löytyi sellainen missä on ulkonäkö ja teho kohdallaan!! :DD

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)