torstai 25. elokuuta 2011

Huomenna on perjantai.

Mihin IHMEESEEN tää viikko on taas kadonnu? Vastahan oli maanantai, kauhean ruotsin sanakokeen päivä, ja nyt on muka jo torstai... Aika menee liian nopeesti!

Tällä viikolla en suoraan sanottuna ole tehnyt YHTÄÄN MITÄÄN. Oon istunu koulussa, istunu bussissa, syöny kotona ja joko menny kirjastoon käymään tai tähän koneelle dataileen/kattoon leffaa... Muutamaa vähän isompaa postausta oon jo suunnitellu&kirjotellukin tällä viikolla, mitään pienempää ei näköjään oo tullu kirjoteltua...

Voisin tähän kyllä avautua pikkasen leffasta, jonka katoin tiistaina tylsyyteeni - Charlie Bartlett (2007).
(kuva)
Leffahan kertoo rikkaasta pojasta, joka asuu äitinsä kanssa isossa talossa, on saanut potkut monesta yksityiskoulusta tottelemattomuutensa vuoksi, haluaa olla suosittu koulussa ja etsii itselleen aina vain uusia hankaluuksia. Elokuva pyörii suurimman osan ajasta koululla, jossa Charlie päätyy tee-se-itse-psykiatriksi ja määräämään eri oppilaille lääkkeitä ties mihin vaivaa ensin hommattuaan niihin reseptit oikeilta psykiatreilta.
(kuva1 & kuva2)
Käy kuitenkin niin, että Charlie ihastuu Susaniin, rehtorin tyttäreen. Homma meinaa koululla karata käsistä, Charlie murehtii isänsä tilannetta & häntä kyttäävää rehtori Nathania, eikä mikään oikein mene putkeen.
(kuva3 & kuva4)
Itse tykkäsin elokuvasta, oli sopivasti draamaa & huumoria (ainakin mustaa sellaista... :D). Alun perinhän rupesin katsomaan tätä Robert Downey Jr.:n takia (joka muuten teki taas aivan mahtavan roolisuorituksen!), mutta löysin toisenkin aivan mahtavan näyttelijän: Anton Yelchinin. Tekee tosi hyvän roolisuorituksen hänkin, ei vain ole mihin verrata. Täytyy katsoa tältä muutama muu leffa ja sanoa, onko oikein hyvä näyttelijä vai pelkästään hyvä :)

En nyt osaa suositella itse tätä kellekään, mutta IMDb:n mukaan tämä on luokiteltu draamaksi & komediaksi, joten näistä tykkääville sitten IMDbn puolesta suosittelen! :))

Katsokaa ja kertokaa mitä itse piditte! :)

2 kommenttia:

  1. Hei oli niin jännä leffa, kun luin vähän tuota tekstiä mitä olit kirjoitellut, niin päätin etsiä tuon käsiini ja onnekseni löysin sen Fin tv:stä ja oli pakko katsoa.

    Mielestäni tosi hyvä leffa ja en ollut aikaisemmin kuullutkaan siitä. Voisin vaikka katsoa sen uudestaan. =)

    VastaaPoista
  2. Ittekin katoin sen sieltä, onneks löyty! Katoin sen eilen illalla toiseen kertaan, en voinu vastustaa kiusausta! :DD

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)