perjantai 26. elokuuta 2011

YouTube - pt. 1

Kerrankin aihe, josta en ole vielä kerennyt avauta - YouTube. Kaikki varmasti tietävät tuubin, joten en koe tarpeelliseksi esitellä sitä sen tarkemmin. Mutta se, minkä katson tarpeelliseksi, on sen sisältö.

Itselläni on kanava, joka tulee automaattisesti kun rekisteröityy YouTubeen (minun tapauksessani siis samalla Google-tililläni jolla täällä käyn). En ole tehnyt vielä yhtäkään videota, eikä tarkoituksena olekaan tehdä, ainakaan tähä tietoon. Vähäsen kyllä tekisi mieli tehdä videopäivityksiä joskus, mutta saa nähdä :)

Yleensä käytän YouTubea, monen muun tavoin, musiikin kuunteluun. Tykkään myöskin katsoa joidenkin henkilöiden vlogeja (eli videon muodossa olevia blogipostauksia),beauty- ja tyylivideoita sekä kohtia/pilallemenneitä kohtauksia joistakin sarjoista.

Tässä lähiaikoina olen kuitenkin katsellut normaalia enemmän musiikkivideoita/vlogeja. Syynä saattaa hyvinkin olla, että olen löytänyt pari aivan mahtavaa persoonaa yhden aivan mahtavan persoonan kautta (käykö ollenkaan järkeen? :D).
Tämä ensimmäinen mahtava persoona on mizzglamorazzi, jokaa tekee beauty-videoita. Hän omistaa myöskin toisen kanavan, nimeltään TheGridMonster, johon tekee enemmän vlogeja jne muuta ei-kauneuteen-liittyvää.
Ingrid on (ainakin videoidensa perusteella) loistava persoona; sarkastinen, iloinen ja rehellinen. Ja todellakin osaa hommansa! Hänellä on myöskin aivan mahtava lauluääni, johon päästäänkin sitten vähän myöhemmin! Hän ja pari muuta tyyppiä ovat tehneet tälläistä Vlogust/VALA -juttua, jossa kuvataan vlogi joka päivä elokuun ajan. Tiedän, tämä tulee teille vähän myöhässä, mutta ainahan ne voi katsoa jälkikäteen! :)

Haluaisin tähän alle linkittää pari videota häneltä. Ensimmäinen on missglamorazzi-kanavalta, tässä hän kertoo yhden tavan helppoon arkimeikkiin.
Toinen oliskin sitten hänen "hupi"-kanavaltaan.
Näistä molemmista käy mielestäni hyvin ilmi osa hänen persoonastaan. Suosittelen todellakin katsomaan jos kaipaa hyviä vinkkejä & naurua päivään! :)

Tälläistä tällä kertaa, ensi kerralla taas jotain muuta! (Ps. Ronja on tulossa meille tänään, kuvaillaan varmaan hiukan ja jos saan luvan, julkaisen ehkä muutaman kuvan täälläkin!) :)

2 kommenttia:

  1. Haha, Ingrid :) ois ihana tutustua siihen joskus, just sellanen tyyppi johon meijän paska huumori uppois! :D

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Vois kyllä meidän lisäks olla ainut johon uppois! :DD

    VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)