tiistai 30. elokuuta 2011

Look what I have!

Kävin jo viime viikolla (olisiko ollut perjantai...) ostamassa yhden leffan ja tänään sitten toisen. Perjantain leffa maksoi 5.99e ja tämänpäiväinen maksoi 16.99e (yleensä en muuten osta näin kalliita leffoja, mutta en voinut vastustaa kiusausta :D)
Perjantaina siis ostin vuonna 1989 valmistetun ja Johnny Deppin tähdittämän Cry-Babyn. Olin nähnyt tämän kerran aikaisemminkin, enkä voinut tuohon hintaan jättää hyllyyn. Tämä on nimittäin aivan mahtava!
Kai tämä luokitellaan musikaaliksi...? No, mun mielestä se nyt on musikaali & komedia-kategoriaan menevä leffa. Teen tästä joskus tarkemman postauksen, nyt ei siihen riitä aika. Sen vain sanon, että kannattaa katsoa.

Tämän päivän ostos olikin sitten kallein elokuva, jonka olen vähään aikaan (itse asiassa melkeen pariin vuoteen...) ostanut. En nykyään melkein ikinä osta leffoja "normaalihintaisina", odotan aina sen aikaa että jonnekin tulee kyseisestä leffasta tarjous ja sitten käyn nappaamassa sen itselleni :)
Due Date. Tätä en vielä ole kerinnyt näkemään, mutta ainakin takakannen & aikasempien googlailujen perusteella vaikuttaa hyvältä. + Tässä on Robert Downey Jr., eli ei kovin metsään voida ainakaan mennä! Tästäkin tarkempaa postausta myöhemmin.

Kukaan nähnyt kumpaakaan? Nyt sitten Salkkarit, palaillaan ------->

6 kommenttia:

 1. haluisin nähä cry babyn.. mut toi due date on ihan ylihyvä ja niiiin hauska :DD

  VastaaPoista
 2. Cry-Baby näky ainakin vielä viime viikolla fin-tv:ssä, kannattaa kattoo sieltä! :)

  VastaaPoista
 3. Cry babyn oon nähny ja rakastan sitä yhtä laulua siitä. :) Ne laulaa sen siellä vankilan sängyillä.

  Due date leffaa en oo nähny, mutta ollaan monesti mietitty että pitäis kattoa seki. :)

  ♥: dreamsthroughmyeyes.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Joo, se biisi on ihana! Vielä en osaa sanoa kannattaako katsoa Due Date, mutta ainakin trailereiden ja muiden mielipiteiden jne perusteella kannattaa :D

  VastaaPoista
 5. Cry-Baby on aivan ihana ! :3 Nousi ensi näkemällä kärkipaikoille noista Johnnyn elokuvista.

  Joko oot tuon Due Daten kattonu ? Oliko se kattomisen arvonen ? Oon sitä katellut vähän kaupassa sillä silmällä, jos se joskus hyllyyn eksyisi..

  VastaaPoista
 6. Sama, aivan kärkisijoilla Johnnyn elokuvista! Joo, kerkesin kattoon Due Daten ja on kyllä aivan hintansa väärti! Suosittelen todellakin nostamaan sen ostoskassiin! :D

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)