maanantai 2. tammikuuta 2012

Kuukauden laskelma

Ajattelin nyt uuden vuoden ensimmäisen kuukauden 'kunniaksi' toteuttaa pienimuotoisen rahankäyttötarkkailuoperaation. Mulla ei oikeastaan ole hajuakaan paljon mulla rahaa menee kuussa, mikä on kyllä vähän häiritsevää. Olis ihan mukava tietää mihin rahat menee - vai meneekö ne ylipäätään mihinkään.
Oon joskus ennenkin tehny tälläistä rahantarkkailua sekä täällä blogin (muistaako kukaan Viikon törsäykset -postauksia?)  puolella että ihan paperillekin. Näistä selvisi se, että tuohon aikaan käytin paljon enemmän rahaa.
Tuolloin rahat menivät elokuviin, ruokaan, kahviin sekä suurin osa johonkin tarpeettomaan. Tällä kertaa ajattelin, että pysyn ihan näissä perusjutuissa: kahvia, ruokaa sekä parit leffat. Olen jo pidemmän aikaa etsinyt viilennysalustaa läppärilleni, eli jos se tulee vastaan, niin sellaisen hommaan (siihen on ihan oma rahansa varattu.) sekä hankin kovakantisen vihon, johon saan kaiken Espanjan Toppiin liittyvän.
Katsotaan uudestaan Helmikuun alussa ja pidetään tilitys siitä, mihin rahaa onkaan mennyt. Sääntöjä ei pahemmin ole, mutta ylläolevat suositukset pidän mielessä. :)

4 kommenttia:

 1. jyskän varastomyymälässä on! ja Toimii hyvin, iskällä on semmonen. Eikä ollut edes kauheen hintava

  VastaaPoista
 2. Täytyy joku päivä käydä tsekkaamassa sieltä, kiitokset vinkistä! :))

  VastaaPoista
 3. oon muuten nähny sittarissaki sellasia koneenalusjäähdyttymiä, kantsii varalta käydä kurkkimassa! :)

  ♥: http://katariinan-kammari.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Joo niitä on vaikka missä - itse asiassa testasin jo yhtä Tamronin jäähdytintä jonka ostin Clahs Ohlsonilta ja se oli aika kuraa. Luulin, että kun siinä kerta on kaks tuuletinta nii se olis hyvä - ja paskat, perseestä se oli :// Tätä samaa tuuletinta näky mm. Gigantissa ja Veikon koneessa, ens kerralla pyydän kyllä päästä testaan sitä tuuletinta ihan kaupassakin ettei aina tartte lähtee palauttaan :)

  VastaaPoista

Kaikenlainen palaute on tervetullutta (pysytään silti asiallisellal pohjalla) ja vaikka kommentoisitkin vanhaan postaukseen, luen ja vastaan siihenkin!

Kiitos kommentistasi! :)

In English or in Finnish, please :)